Tartós hullámosítás kímélő anyaggal: ez a Keep Control Natural Waves

Az elmúlt évek divatja a laza hullámok, lágy loknik, amik az egyenes hajú hölgyek számára eddig a napi hullámosítással voltak elérhetők. A Lisap újdonsága a Keep Control Natural Waves, amivel természetes hatású és tartós hullámosítás érhető el professzionális módon, a fodrászszalonokban. 

Új szolgáltatás: tartós hullámosítás 

Vendégeid hullámos hajra vágynak, de nem szeretnének mindennap ennek kialakításával foglalkozni? A napi hajformázás a múlté, hiszen a Lisap újdonságával könnyedén kialakíthatók a tartós hullámok a vegyileg kezelt hajakon is! Többé nem kell tartanunk a haj roncsolásától, hiszen a növényi összetevőket tartalmazó hullámosító rendszer éppen ebben segít. 

Természetes összetevők a tartós hullámosításban 

A Lisap újítása az egyedülálló formula, amivel a tartós hullámok elkészíthetők. A Keep Control Natural Waves 0% Tioglikolsavat, 0% Parabént és 0% Ammóniát tartalmaz, a termék 100% vegán formulájú! 

Keep Control Natural Waves Tisztító Sampon (500 ml):

Tisztítja a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket a hajszálról.

Keep Control Natural Waves Hajszerkezet Kiegyenlítő (250ml):

Táplálja és védi a haj szerkezetét. Kiegyenlíti a hajhosszon található szabálytalanságokat.

Keep Control Natural Waves Hullámosító Folyadék (100 ml):

Lágy és természetes hullámokat csinál a haj teljes hosszán, védi a haj szerkezetét.

Keep Control Natural Waves Neutralizáló Folyadék (150 ml):

Lezárja a hullámosítás folyamatát és új textúrát ad a hajnak.

Keep Control Natural Waves Hidratáló Balzsam (500 ml):

Hidratálja és táplálja a hajat hullámosítás után. Erősíti a haj szerkezetét és védi a hullámokat a külső hatásokkal szemben.

A Keep Control Natural Waves termékcsaládja a tartós hullámosítás szakértője

A Keep Control Natural Waves használata

1 lépés: Diagnózis. Készíts egy alapos analízist a hajról.

2. lépés: Előkészítés. Tisztítsd meg a hajat a Keep Control Natural Waves Tisztító Samponnal.

3. lépés: Hajszerkezet kiegyenlítés. Használd törölköző száraz hajon a Keep Control Natural Waves Hajszerkezet Kiegyenlítőt. Vidd fel a teljes hajhosszra.

4. lépés: Csavarók kiválasztása és a haj felcsavarása. A különböző méretű hajcsavarók befolyásolják a végeredményt, ezért fontos a megfelelő csavaró kiválasztása. Jelenleg 3, a termékhez kifejlesztett csavaró érhető el: nagy, közepes és kicsi. 

5. lépés: Hullámosítás. Alkalmazd a Keep Control Natural Waves Hullámosító Folyadékot a felcsavart tincseken, a fej hátsó részétől a fejtető irányába. 

6. lépés: Hatóidő. Az egyedi formula lehetővé teszi, hogy egy terméket használjunk, különböző haj típusokon. Hatóidők: Natúr és ellenálló haj: 30 perc; Festett haj: 20 perc; Szőkített, világosított haj: 10 perc. Fontos: 5 percenként ellenőrizzük a hullámosítás előrehaladását!

7. lépés: Mosás. A hatóidő leteltével mosd le egyenként a tincseket, anélkül, hogy a csavarókat eltávolítanád. Ekkor a Keep Control Natural Waves hullámosító folyadékot teljesen el kell távolítanod a hajból. 

8. lépés: Neutralizálás. Itasd fel a vizet a tincsekről törülközővel. Minden tincsre vidd fel a Keep Control Natural Waves Neutralizáló Folyadékot, hagyd hatni 5 percig, vedd ki a csavarókat a fej hátsó részétől kezdve, majd vidd fel a maradék Keep Control Natural Waves Neutralizáló Folyadékot a teljes hajra. Ismét hagyd hatni 5 percig. 

9. lépés: Mosás és hidratálás. Mosd át a hajat, majd vidd fel a Keep Control Natural Waves Hidratáló Balzsamot. Hagyd hatni 5 percet, majd mosd meg a hajat.

10. lépés: Szárítás. Szárítsd meg a hajat diffúzoros hajszárítóval.

Természetes hullámok létrehozása a Keep Control Natural Waves termékekkel

Ismerd meg a LISAP világát

Te is szívesen kipróbálnád? Keresd fel képviselőinket bővebb információért:

 Illés-Asbóth Viktória

Telefon: 06-30-848-3940

Gulyás Attila

Telefon: 06 -20-510-0360

Felkeltette az érdeklődésed? Vásárold meg online!

https://hajkersziget.hu/kereses-kif?query=keep%20control

Kapcsolódó hírek

Light Scale up to 9 szőkítőpor

Akár 9 árnyalat világosítására is alkalmas az új fehér színű szőkítő por. Teljesen porzásmentes és kellemes illatű. Kíméletesen dolgozik a hajon, egyenletes eredményt biztosítva a teljes hajhosszon. Egy átlagos szőkítő porhoz képest akár 30%-al gyorsabban képes elérni  a kívánt felvilágosítást. Kiszerelés: 500 g Minden szőkítési, melírozási és felvilágosítási technikához alkalmazható. Keverési aránya a technikától függően, […]... Tovább

II. Fodrász szakmai hétvége Martfűn 2018

A Lisap Magyarország idén rendezte meg második alkalommal a fodrász szakmai hétvégét Martfűn a Termálhotel Martfű ***superior hotelben  2018. szeptember 14-16. között.   Péntek délután megkezdődhetett a hétvége. A fodrászok egy több órás továbbképzés során, a Wahl Team mesterfodrászától, a mindössze 25 éves Enes Dogantól sajátíthatták el, hogyan kell olló használata nélkül, csak hajvágógéppel női […]... Tovább

Hajszálnyi Forradalom a Lisap jegyében – 2017 március 11.

“Hajszálnyi Forradalom”címmel került megrendezésre 2017 március 11-én a Lisap Magyarország legújabb nagysikerű bemutatója. A rendezvényen fellépett a  Lisap teljes magyar oktatói csapata Szokodi László és Sinkovszki Ferenc mesterfodrász vezetésével. Az elkészült frizurák  festései a Lisaplex™ Pastel Color  pasztell árnyalatokból álló termékcsaládjával készültek a legújabb 2017-es vágási trendeket is alkalmazva. A rendezvényen készült képek:... Tovább