Lisaplex

Nincs többé roncsolt haj –  Világújdonság a hajápolásban

 

A Lisaplex az olasz kutatók által kifejlesztett legújabb termékcsalád, amely forradalmasítja a haj ápolását. A haj belső szerkezetének építésével a Lisaplex megerősíti a hajat és növeli annak ellenálló képességét. Csillogóvá, erőssé és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

 

A Lisaplex egyszerű és teljes körű megoldást nyújt a festés és szőkítés okozta hajkárosodás elkerülésére, mert újjáépíti a kémiai és külső hatásoktól sérült haj struktúráját.

 

Mit tartalmaznak a Lisaplex termékei?

Organikus Protein Komplexet!  – olyan organikus proteinek amelyekre a Lisaplex egész technológiája épül.  Két különböző szinten hatnak:

 

 A hajszál legbelső szerkezetében megvédik és helyreállítják a sérült kémiai kötéseket és új kötéseket hoznak létre, erősítik az elgyengült haj szerkezetét, védik a hajat extrém nedvesség közben is.

A haj külső felületén erősítik és hidratálják a hajszál külső felületét, megvédik a hajat a külső káros hatásoktól.

 

Mit nem tartalmaznak?

Egészségre káros adalékokat, vagyis parabénokat, szulfátokat, formaldehideket.

Paraben_free       Sulfate_Free

 

A Lisaplex szett két termékből áll, amelyek közös erővel nyújtanak védelmet a haj belső és külső szerkezetének.

Lisaplex_Kit+prodotti

 

Lisaplex Bondsaver, innovatív védő fluid

 

Megőrzi a haj lemezszerkezetének épségét, újrastrukturálja és újjáépíti a haj belsejében lévő károsodott keratinkomplexumot.

Teljesen parabén és szulfátmenetes formula.

Használható: Szőkítés, festés és hajszerkezet újjáépítés közben valamit dauerolás és tartós kiegyenesítés után.

 

 

Lisaplex Hair Structure Filler, krém fluid

 

Kiegészíti a Lisaplex Bondsaver hatását. Természetes védő filmréteget képez a haj külső szerkezetén, miközben táplálja és hidratálja a hajszálakat.

 

Felhasználási területei

Szőkítés

A Lisaplex-el való szőkítés teljes időtartama alatt a hajszerkezet tökéletesen védett marad.

 

Hajfestés

A hajfestés világának segédeszköze, mely erősíti és javítja a haj kondícióját,

a még tartósabb szín elérése érdekében.

 

Hajszerkezet újjáépítés

A Lisaplex önállóan is használható a hajszerkezet újjáépítésekor, illetve az Easy Build To termékcsaláddal közösen használva a sérült, roncsolt hajszerkezetet is tökéletesen felépíti és új kémiai kötéseket alkot.

 

Dauerolás és tartós kiegyenesítés

A kezelések után használva a Lisaplex segít újjáépíteni a sérült kémiai kötéseket.

Az eredmény a ragyogó, fényes és erős haj.

 

Használata

 

1, Szőkítés közben:

Minden 30 ml Szőkítő por és az előírt keverési aránynak megfelelő Developer összekeverése után, adagoljunk 5 ml Lisaplex Bond Savert, majd az eddig megszokott módon folytassuk a munkát. A Lisaplex Bond Saver hozzáadásával nem változik a keverési arány, a hatóidő és a szőkítés erőssége sem! A hatóidő  letelte után mossuk le a hajat a megszokott színrögzítő samponnal, majd masszírozzunk a nedves hajba 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. Várjunk 10 percet majd teljesen  öblítsük ki a hajból. Ezután már nincs szűkség más ápoló, kondicionáló termék használatára.

 

2, Festés közben:

Keverjünk össze 50 ml festéket keverési aránynak megfelelő Developerrel, majd adagoljunk hozzá 3 ml Lisaplex Bond Savert. Soha ne lépjük túl az előírt mennyiséget. A Lisaplex Bond Saver hozzáadásával nem változik a keverési arány, a hatóidő és a színváltozás mértéke sem! A hatóidő  letelte után mossuk le a hajat a megszokott színrögzítő samponnal, majd zárjuk le a festési folyamatot az eddig megszokott módon. Festés után közvetlenül ne használjuk a Lisaplex Hairstructure Fillert.

 

3, Keratinos hajszerkezet újjáépítés :

Mossuk meg a hajat a Lisap Easy Buld to 1, Keratinos Hajfürdővel. Keverjünk össze 20 ml Lisaplex Bond Savert és 20 ml Lisap Easy Buld to 2, Polimer Újraépítőt, majd ecsettel vigyük fel a haj egész hosszára és masszírozzuk be. Hagyjuk hatni 5-10 percig, majd bőségesen öblítsük ki. Ezután fésűvel oszlassunk el a hajon egyenletesen 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. 5-10 perc után öblítsük ki a hajból, majd formázás előtt permetezzük be a hajat a Lisap Easy Build to 4, Újraerősítő Sprayvel.

 

4, Lisaplexes hajszerkezet kezelés:

Samponnal tisztítsuk meg a hajat. Használjunk 10-40 ml  Lisaplex Bond Savert, a haj hosszának megfelelően. Oszlassuk el egyenletesen a hajon és hagyjuk hatni 5-10 percig, majd bőségesen öblítsük ki. Ezután fésűvel oszlassunk el a hajon egyenletesen 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. 5-10 perc után öblítsük ki és formázzuk tetszés szerint.

 

5, Dauer és tartós hajkiegyenesítés után:

A folyamat lezárása után használjuk. Oszlassuk el egyenletesen a hajon 10-40 ml  Lisaplex Bond Savert, a haj hosszának megfelelően és hagyjuk hatni 5-10 percig, majd bőségesen öblítsük ki. Ezután fésűvel oszlassunk el a hajon egyenletesen 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. 5-10 perc után öblítsük ki és formázzuk tetszés szerint.

 

fejlesztok_lisaplex

 

 

Kapcsolódó termékek

Lisap Absolute színvédő spray

Professzionális színvédő spray festett hajra. Táplálja és védi a haj szerkezetét hajformázás közben. Növeli a haj színintenzitását, fényességét, csillogását.   A keratinnak és a szilikonnak köszönhetően a spray növeli a hajszerkezet keratinrétegét, maradandó, hosszantartó ragyogó színt biztosít.   Kondicionál, erőssé és védetté teszi a hajat a hővel szemben. A magas algán olaj tartalomnak köszönhetően hidratálja […]... Tovább

Neutrol sampon

A Neutrol sampon egy gyakori használatra is alkalmas termék. A semleges hatású sampon gyengéden tisztítja a természetes, száraz vagy vegyi kezelés miatt károsodott hajat. Gyakori használatra javasolt, elsősorban a nagy kiszerelése miatt pedig főleg fodrászoknak ajánljuk. A Neutrol termékek a Cheap&Rich termékcsalád tagjai, melyben a versenyképes árak gazdag és fejlett technológiai összetétellel párosultak.  ... Tovább

Lisap TCR Elixir Care termékcsalád

Lisap TCR Elixir Care termékcsalád Fényesítő, extra ragyogást kölcsönző elixír termékcsalád. Minden hajtípusra ajánlott.   Legértékesebb eszenciák :   Argán olaj Úgy ismert, mint a sivatag aranya a sárgás színe és az arany árnyalata miatt. Az (Arganiaspinosa) argán fa gyümölcseinek préseléséből jutunk hozzá. Ritka és értékes növény, mely Marokkó egyik száraz délnyugati régiójából ered. BIO […]... Tovább