Új Top Care ápoló termékcsalád

 

Top Care Repair – SILVER CARE

silver_care

Nem tartalmaz: Parabéneket

 

Az ideális termékcsalád szőke és ősz hajra. Semlegesíti a felvilágosított haj sárga és rezes árnyalatait. Ceramide A2-t, Goji  kivonatot és Silver Care komplexet tartalmaz.

 

 

1,  Sampon szőke, melírozott és ősz hajra

 

Semlegesíti a  nem kívánt sárga árnyalatokat. Magas fényt és könnyű fésülhetőséget biztosít. Természetes kondicionáló hatása megerősíti a hajszálakat.

 

Kiszerelés: 500 ml és 250 ml

 

2, Tápláló spray szőke, melírozott és ősz hajra

 

Intenzív táplálást biztosít a szőke, szőkített és az ősz haj számára. Semlegesíti a sárga vagy rezes árnyalatokat. Nem kiöblítendő.

 

Kiszerelés: 125 ml

 

 

Top Care Repair – COLOR CARE

color-care

Nem tartalmaz: Szulfátot, Parabéneket és Mesterséges Színezéket.

 

A TCR Color Care termékek a hajfestés kezdetétől azon dolgoznak, hogy növeljék  a szín tartósságát. A hajszál szerkezetének lezárásával és a fejbőr Ph-jának semlegesítésével garantálják a hosszan tartó eredményt. Áfonya kivonatot, aminosavat, proteineket és Ceramid A2 –t tartalmaz.

 

 

1, Kontúr Krém

Bőrvédő es megelőző hatású krém, megakadályozza az elszíneződő foltok képződését a bőrön a festés hatóideje alatt. Könnyen eltávolítható a hajfesték lemosásakor.

 

Kiszerelés: 150 ml

 

2,  Színrögzítő  Sampon

 

Festés utáni savas pH-ju sampon azonnal a festés után ajánlott, semlegesíti a  hajfesték lúgos maradványait a fejbőrről és a hajról. Összetétele elősegíti  a szín pigmentek es tápláló anyagok hatékonyabb megkötését, bezárva azt a haj szerkezetébe, így biztosítva a tartósabb eredményt.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 250 ml

 

3, Ph Semlegesítő Balzsam

 

Visszaállítja a haj es fejbőr  pH értékét, megnövelve a hajszín fényességét. A haj visszanyeri puhaságát és  fényét. Különösen gyengéd összetétele miatt minden hajtípusra ajánlott.

 

Kiszerelés: 1000 ml  és 250 ml

 

 

 

Top Care Repair – HYDRA CARE

hydra-care

Nem tartalmaz: Szulfátot, Parabéneket és Mesterséges Színezéket.

 

Visszaállítja a száraz és töredezett haj szépségét és fényét. Ceramide A2-t, Papyrus kivonatot, Wakamet és Hydra Care komplexet tartalmaz.

 

 

1, Intenzív Hatású Tápláló Hidratáló Sampon

 

Gyengéden tisztítja a száraz és töredezett hajszálakat. Erősebbé teszi ,fényessé és lággyá varázsolja a hajat.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 250 ml

 

2, Gyors Hatású Tápláló Hidratáló Balzsam

 

Eljuttatja a megfelelő tápanyagokat  a nagyon száraz hajvégekhez, megerősítve és megújítva belülről a hajszálakat. Védelmet nyújt a regenerálódott, hidratált haj számára.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 205 ml.

 

3, Intenzív Hatású Tápláló Maszk

 

A hajszál belsejében fejti ki hatását, intenzíven hidratálja és táplálja a száraz, töredezett hajszálakat.

 

Kiszerelés: 500 ml és 250 ml.

 

4, Gyors Hatású Tápláló Hidratáló Krém

 

Könnyű fésülhetőséget  és puhaságot biztosít a haj gyökerétől a hajvégekig. Gyorsan és könnyen felvihető. Hajban maradó termék.

 

Kiszerelés: 125 ml

 

 

Top Care Repair – CHROMA CARE

chroma-care

Nem tartalmaz: Szulfátot, Parabéneket és Mesterséges Színezéket.

 

A TCR Chroma Care termékcsalád savas pH formulája meghosszabbítja a hajszín tartósságát. Ceramide A2-t, napraforgómag kivonatot és Chroma Care komplexet tartalmaz.

 

 

1, Revitalizáló Sampon Festett Hajra

Gyengéden tisztítja a festett, szőkített és dauerolt hajat. Megerősíti a hajszál szerkezetét és védi a hajszín tartósságát.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 250 ml.

 

2, Színvédő Maszk Festett Hajra

 

Védi a festett hajat, meghosszabbítja a szín tartósságát és ellenállóbbá teszi a hajszálakat a gyakori hajmosással szemben.

 

Kiszerelés:  500 ml és 250 ml.

 

 

Kapcsolódó termékek

Neutrol sampon

A Neutrol sampon egy gyakori használatra is alkalmas termék. A semleges hatású sampon gyengéden tisztítja a természetes, száraz vagy vegyi kezelés miatt károsodott hajat. Gyakori használatra javasolt, elsősorban a nagy kiszerelése miatt pedig főleg fodrászoknak ajánljuk. A Neutrol termékek a Cheap&Rich termékcsalád tagjai, melyben a versenyképes árak gazdag és fejlett technológiai összetétellel párosultak.  ... Tovább

Lisap TCR Elixir Care termékcsalád

Lisap TCR Elixir Care termékcsalád Fényesítő, extra ragyogást kölcsönző elixír termékcsalád. Minden hajtípusra ajánlott.   Legértékesebb eszenciák :   Argán olaj Úgy ismert, mint a sivatag aranya a sárgás színe és az arany árnyalata miatt. Az (Arganiaspinosa) argán fa gyümölcseinek préseléséből jutunk hozzá. Ritka és értékes növény, mely Marokkó egyik száraz délnyugati régiójából ered. BIO […]... Tovább

Lisaplex

Nincs többé roncsolt haj –  Világújdonság a hajápolásban   A Lisaplex az olasz kutatók által kifejlesztett legújabb termékcsalád, amely forradalmasítja a haj ápolását. A haj belső szerkezetének építésével a Lisaplex megerősíti a hajat és növeli annak ellenálló képességét. Csillogóvá, erőssé és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.   A Lisaplex egyszerű és teljes körű megoldást nyújt […]... Tovább