Easy absolute 3

Lisap Absolute 3, innovációs hajfesték a tökéletes választás

Különleges képességek és összetevők, egy termékben!

 

Ammónia, PPD és rezorcin mentes termék, mely 100%-ban lefedi az őszhajszálakat és  5 színmélység világosítására is alkalmas!

 

50 színárnyalatban kapható. A színárnyalatokat listáját itt letöltheted: Lisap Easy Absolute 3 árnyalatok >>

 

Egy teljesen új úttörő innovációs forradalomnak köszönhetően az ammónia rezorcin és PPD helyébe lépnek az új generációs összetevők, melyek nem károsítják a hajat. Ez az új excluzív hajfesték különösen ajánlott azok számára akik érzékeny fejbőrrel rendelkeznek, és nem kedvelik a kellemetlen szagokat.

 

Szerves szilikon vegyület

Antisztatikussá teszi a hajszálakat és selymes külsőt kölcsönöz.

 

HGL system

Növényi kivonatnak és heliogenol-nak köszönhetően megelőzi a hajszín fakulását, táplálja és védi a haj szerkezetét és már az első használattól a haj láthatóan ragyogóvá válik.

 

Esszenciális olajok

Táplálják és hidratálják a hajkoronát, fényessé és ragyogóvá teszik azt, mindemellett intenzív védelmet nyújtanak a környezet káros hatásaival szemben.

 

Keratin

Intenzíven ápolja a hajat, mivel a fehérje mélyen behatol a hajszálakba és megerősíti szerkezetüket. Csillogóvá és könnyen fésülhetővé varázsolja a hajkoronánkat.

 

Argán olaj

A hidegen sajtolt, friss argán olaj méltán kapta a folyékony arany elnevezést. Jótékony bőrápoló hatása, Marokkóban már évszázadok óta ismert. Összetevői főleg telítetlen zsírsavak, amelyek között az olajsav és az alfa-linolsav a domináns.

 

Karotinoidok,

E-vitamin és antioxidánsok fokozzák egészségvédő hatását.

 

Anti-age mikroemulziós komplex

Segít megelőzni a haj öregedését. A mikroemúlzió lelassítja a hajfestékben zajló az oxidációs folyamatot így drámaian növeli a hajszín intenzitását illetve felgyorsítja a szinpigmensek hajszálba való beépülését. A színező mikromolekuláknak köszönhetően a hajszín tartósabb lesz, jobban ellenáll a gyakori hajmosásnak, így biztosítva állandó, egyenletes, tartós színt a hajkoronának.

absolute-3

 

Kapcsolódó termékek

Lisaplex Filter Color

Metál hatású gél állagú színezőkrém, tökéletesít, összehangol és világosít úgy, mint egy képet a fotószűrők. Ammóniamentes formula, minden hajtípuson használható. A Lisaplex termékcsaládban használt Növényi Protein Komplexet tartalmazza, amely védi és újjáépíti a haj belső szerkezetét, természetes volument biztosít és fényt ad a hajnak.   Tökéletesíti a hajszínt a világosítás során, hangsúlyozza és kiemeli a […]... Tovább

Splasher

  A Splasher a Lisap egy különleges terméke rendkívüli színeinek köszönhetően. A festék több funkcióval rendelkezik, festhetünk vele élénk színeket is, de éppúgy alkalmas a színek intenzitásának növelésére, előpigmentálásra vagy akár színsemlegesítésre is. Ammóniát nem tartalmaz, így kíméletesebb bármelyik hasonló kategóriájú hajfestéknél.   A Splasher az alábbi hatféle színben kapható:   Vörös: ideális szín a különböző […]... Tovább

Escalation Easy ammóniamentes hajfesték

 Easy termékcsalád a Lisap első olyan márkája, amely 100%-ig ammóniamentes termékeket tartalmaz, így a lehető legjobban ápolja a hajat, még szőkítés esetén is. A haj ragyogását olyan ápoló citrusolajok biztosítják, mint a citrom-, mandarin- és grapefruitkivonat. A magas fokú védelemről többek között a mályvakivonat gondoskodik, a szőlőmag- és őszibarackolaj pedig táplálja a hajat.   Az […]... Tovább