LK Hajfestékek

Az LK hajfestékek a Lisap alacsony ammóniatartalmú, az évek során kitűnően bevált termékei. A széles színválaszték mellett számos érv szól mellette: tökéletesen fed, a szín hosszan tart, akár az élénk, divatszínek közül választunk, akár a natúr, eredeti hajszínre törekvő festést választjuk, és ápolja a hajat.

 

Az LK termékcsalád különleges készítményei közé tartozik a Millenium HI-RED MIX, amely a vörös színek előhívásának megkönnyítését szolgálja. Az erőteljes, intenzív, ragyogó vörös árnyalatokhoz tökéletesített mix termék a vörös, a réz és a violett tónusokhoz lett kifejlesztve.

 

A másik egyedülálló készítményünk az LK Flash Contrast, amely tulajdonképpen egy egylépéses melírfesték. A sötét hajon is kiválóan megállja helyét, akár festett, akár természetes hajszínről legyen szó. Nem szükséges előszőkítés, így időt spórolhatunk meg magunknak és a vendégnek is egyaránt, amely fontos lehet sokak számára a rohanó világban. A festék összetevői amellett, hogy szőkítenek és festenek is egy lépésben, védik és erősítik a haj struktúráját, mindezek mellett pedig akkor sem kell aggódni, ha valakinek már festett vagy dauerolt a haja, hiszen a festék ezeken is tökéletesen használható.

 

A legújabb fejlesztés az LK Anti Age krémhajfesték, amely Phyto-enhancer tartalmával segíti a festékmolekulák bejutását a hajszerkezetbe. A haj keratinszerkezete az évek során elgyengül, melynek oka, hogy a legtöbb hajfestékben a festékpigmentek véletlenszerűen helyezkednek el. Az Anti Age hajfesték innovatív Phyto-enhancer technológiájának köszönhetően a festékpigmentek oda épülnek be, ahol szükség van rájuk. Ennek köszönhetően a haj színe tartós lesz, a felülete pedig ápolt, a haj bármilyen életkorában. A festék ceramid tartalmának hála a haj hidratált, puha és könnyen kifésülhető marad, valamint nagyobb védelmet biztosít a haj belső szerkezetében.

 

Az LK Claire sorozat kifejlesztésének elsődleges célja volt egy olyan natúr sorozat elkészítése, melyben a természetes színek eléréséhez szükséges pigment bevitel mellett a haj extra fénye és egészséges struktúrája is megerősödik. A festék árnyalatai egyszerre fedik az ősz hajat, és őrzik meg a választott árnyalat melegségét.

LK Extra Claire: a termék célja az extra világosítás elérése, így a festékkel akár öt színmélységnyi világosításra is képes.

Kapcsolódó termékek

Escalation Easy ammóniamentes hajfesték

 Easy termékcsalád a Lisap első olyan márkája, amely 100%-ig ammóniamentes termékeket tartalmaz, így a lehető legjobban ápolja a hajat, még szőkítés esetén is. A haj ragyogását olyan ápoló citrusolajok biztosítják, mint a citrom-, mandarin- és grapefruitkivonat. A magas fokú védelemről többek között a mályvakivonat gondoskodik, a szőlőmag- és őszibarackolaj pedig táplálja a hajat.   Az […]... Tovább

Easy absolute 3

Lisap Absolute 3, innovációs hajfesték a tökéletes választás Különleges képességek és összetevők, egy termékben!   Ammónia, PPD és rezorcin mentes termék, mely 100%-ban lefedi az őszhajszálakat és  5 színmélység világosítására is alkalmas!   50 színárnyalatban kapható. A színárnyalatokat listáját itt letöltheted: Lisap Easy Absolute 3 árnyalatok >>   Egy teljesen új úttörő innovációs forradalomnak köszönhetően az ammónia […]... Tovább

Escalation now color

Az Escalation Now Color hajfestéket akár a Lisap csúcsfestékének is hívhatnánk. A tündöklő színek könnyed elérése csak egy karnyújtásnyira van.   A fodrász és a vendégek igényeit teljes mértékben kielégítő termék tökéletes mindazoknak a fodrászoknak, akik 100%-osan természetes fedést szeretnének elérni, rövid hatóidő alatt a lehető legtartósabb eredményre vágynak. A használata nagyon egyszerű, az eredmény […]... Tovább