LK Hajfestékek

Az LK hajfestékek a Lisap alacsony ammóniatartalmú, az évek során kitűnően bevált termékei. A széles színválaszték mellett számos érv szól mellette: tökéletesen fed, a szín hosszan tart, akár az élénk, divatszínek közül választunk, akár a natúr, eredeti hajszínre törekvő festést választjuk, és ápolja a hajat.

 

Az LK termékcsalád különleges készítményei közé tartozik a Millenium HI-RED MIX, amely a vörös színek előhívásának megkönnyítését szolgálja. Az erőteljes, intenzív, ragyogó vörös árnyalatokhoz tökéletesített mix termék a vörös, a réz és a violett tónusokhoz lett kifejlesztve.

 

A másik egyedülálló készítményünk az LK Flash Contrast, amely tulajdonképpen egy egylépéses melírfesték. A sötét hajon is kiválóan megállja helyét, akár festett, akár természetes hajszínről legyen szó. Nem szükséges előszőkítés, így időt spórolhatunk meg magunknak és a vendégnek is egyaránt, amely fontos lehet sokak számára a rohanó világban. A festék összetevői amellett, hogy szőkítenek és festenek is egy lépésben, védik és erősítik a haj struktúráját, mindezek mellett pedig akkor sem kell aggódni, ha valakinek már festett vagy dauerolt a haja, hiszen a festék ezeken is tökéletesen használható.

 

A legújabb fejlesztés az LK Anti Age krémhajfesték, amely Phyto-enhancer tartalmával segíti a festékmolekulák bejutását a hajszerkezetbe. A haj keratinszerkezete az évek során elgyengül, melynek oka, hogy a legtöbb hajfestékben a festékpigmentek véletlenszerűen helyezkednek el. Az Anti Age hajfesték innovatív Phyto-enhancer technológiájának köszönhetően a festékpigmentek oda épülnek be, ahol szükség van rájuk. Ennek köszönhetően a haj színe tartós lesz, a felülete pedig ápolt, a haj bármilyen életkorában. A festék ceramid tartalmának hála a haj hidratált, puha és könnyen kifésülhető marad, valamint nagyobb védelmet biztosít a haj belső szerkezetében.

 

Az LK Claire sorozat kifejlesztésének elsődleges célja volt egy olyan natúr sorozat elkészítése, melyben a természetes színek eléréséhez szükséges pigment bevitel mellett a haj extra fénye és egészséges struktúrája is megerősödik. A festék árnyalatai egyszerre fedik az ősz hajat, és őrzik meg a választott árnyalat melegségét.

LK Extra Claire: a termék célja az extra világosítás elérése, így a festékkel akár öt színmélységnyi világosításra is képes.

Kapcsolódó termékek

Lisaplex Filter Color

Metál hatású gél állagú színezőkrém, tökéletesít, összehangol és világosít úgy, mint egy képet a fotószűrők. Ammóniamentes formula, minden hajtípuson használható. A Lisaplex termékcsaládban használt Növényi Protein Komplexet tartalmazza, amely védi és újjáépíti a haj belső szerkezetét, természetes volument biztosít és fényt ad a hajnak.   Tökéletesíti a hajszínt a világosítás során, hangsúlyozza és kiemeli a […]... Tovább

Splasher

  A Splasher a Lisap egy különleges terméke rendkívüli színeinek köszönhetően. A festék több funkcióval rendelkezik, festhetünk vele élénk színeket is, de éppúgy alkalmas a színek intenzitásának növelésére, előpigmentálásra vagy akár színsemlegesítésre is. Ammóniát nem tartalmaz, így kíméletesebb bármelyik hasonló kategóriájú hajfestéknél.   A Splasher az alábbi hatféle színben kapható:   Vörös: ideális szín a különböző […]... Tovább

Lisap Man – Ammóniamentes hajfesték

Ammóniamentes féltartós professzionális hajfesték modern férfiak számára. Ginsenget, Anti Age Komplexet és Ceramidot tartalmaz. Természetes hatást kölcsönöz az őszhajnak. 5-6 hét alatt teljes mértékben eltávolodik a hajból, így elkerülhető a nem kívánt lenövés látványa. 5 természetes árnyalat: 2:- nagyon sötét barna 3:-sötét barna 4:- középsötét barna 5:- világos barna 6:-sötét szőke Ráadásként  egy 0.18 as […]... Tovább