Fashion hajformázók

A hajformázás új szintre emelkedett a Lisap a Fashion termékcsaláddal. A termékek nem csak formázzák a vendég haját, hanem kényeztetik és ápolják is egyben. Elegancia, selymes tapintás, kellemes gyümölcsös illat jellemzi a terméksorozatot.

 

A hajformázók két fő hatóanyaga :

LSC: lipoaminosavak és vízben oldódó szilikon keveréke a hajformázás során védi a hajszál szarurétegének épségét
gátolja a fehérjék roncsolódását, erősíti a haj szerkezetét

SILK-AS selyemszál-származék magas aminosavtartalommal rendelkezik, melynek köszönhetően egy láthatatlan védőbevonatot képez a hajon.

 

A Fashion a hajformázás több területen nyújthat segítséget a fodrászok számára.

 

A legkiemelkedőbb termékek közé tartozik a Curl Reviver, amely egy göndörítő krémzselé. Felfrissíti a göndör haj hullámait, és rugalmasságot biztosít anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Hidratál és közben védi a hajat a párától és a nedvességtől.

 

A Gloss Shine egy különleges hajfény spray, mely csillogást ad a hajnak, miközben az puha és lágy marad. Előnyös tulajdonsága, hogy védi a hajszínt a káros UV-sugaraktól.

 

A Silky Feel hajvégápoló fényszérum egy igen exkluzív termék, amely javítja, újjáépíti és védi a hajszál külső felületét. Megelőzésre is szolgálhat, rendszeres használat mellett a hajvégek nem válnak töredezetté. Segíti a haj kifésülését és szárítását, a haj könnyed, csillogó és selymes tapintású lesz a hajformázást követően. Kiszerelése ugyan kicsi, de annál tovább kiszolgálja a vendégeket, hiszen elég belőle néhány csepp a tökéletes végeredmény eléréséhez.

 

A Thickener egy különleges dúsító hatású spray, vékony szálú, érzékeny és nehezen kezelhető hajra.  A hajat vastagabbá és erősebbé változtatja.

 

A Straightener egy hajsimító hatású krémzselé, kifejezetten hullámos vagy göndör hajra. Visszaadja a haj természetes nedvességtartalmát.

 

A Volumizer egy volumennövelő spray, mely maximális volument biztosít a vékony szálú és normál hajnak, miközben a haj egészséges és fényes marad.

 

Az Illumination egy olyan fénykrém, amely hidratálja az igénybe vett, festett hajat, csökkenti a haj göndörségét. Növeli a hajszín intenzitását, fényt és ragyogást ad neki.

 

A Styling spray egy formázó és egyben hajápoló spray, tehát egy termékben megtalálható a formázó és a vitaminokkal teli ápoló hatás. Hosszan tartó, rugalmas hatást biztosít.

 

A Styling cream egy nagyon erős tartást adó hajformázó krém, mely kiválóan alkalmas a „kócos hatás” elérésére, vagy tincsezésre.

 

A Gel Mousse egy zselés állagú hab, amely extra erős tartást és volument ad a hajnak. Ideális például göndör haj újraformázásához.

 

Az Eco Spray pumpás lakk egy nagyon erős tartást adó hajtógáz nélküli hajlakk. B5 provitamin-tartalmának köszönhetően a haj garantáltan ápolt, csillogó és hidratált lesz.

Kapcsolódó termékek

High Tech

A High Tech termékei bármelyikünk polcán ott sorakozhatnának,sőt hasonló minőségű termékekhez képest akár 20-30%-kal olcsóbban hozzájuthatunk. A megfelelő termékkel elérhetünk természetes hatást is, így a mindennapokban is alkalmazható.   High Tech pumpás hajlakk Hajtógáz nélküli hajlakk, mely párataszító tulajdonságával óvja a hajat.  Űrtartalom: 300 ml, normál/extra erős   High Tech eros hajformázó hab Erős hajformázó […]... Tovább

Lisynet hajlakkok, hajfixálók

A Lisynet hajlakkokat és hajfixálókat mindennapos használatra ajánljuk a vendégeiteknek.   Lisynet hajtógázos hajlakk Ideális hajlakk volumenlétrehozásához. Űrtartalom: normál tartás: 500 ml/100 ml,extra erős: 500 ml   Lisynet pumpás hajlakk Környezetbarát, hajtó- gáznélküli hajlakk. Ideális kontyok készítéséhez. Űrtartalom:300 ml normál/ extra erős   A Lisynet hajfixálói is tökéletesen kielégíthetik mind a fodrászok, mind az átlagemberek […]... Tovább

Sculture

Sculture termékek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, mivel a gyengébb hatásfokú formázóktól kezdve az extra erős tartást ígérőig minden megtalálható a Sculture készítményei között.   A termékek tartásbeli különbségét színkóddal különböztetjük meg: sárga:            tartás nélküli zöld:              normál tartás kék:               erős formázók piros:             extra erős tartás   Sleek spray (200ml) Olajmentes hajfényspray, maximális […]... Tovább