Keraplant Nature – Fejbőrnyugtató kezelés

Fejbőrnyugtató kezelés

 

A Keraplant Nature fejbőrnyugtató kezelés a bőr szöveteinek és rugalmasságának visszanyerésére javasolt. Érzékeny, könnyen pirosodó és vízhiányos bőrre ajánlott.

 

A kezelés a következőket tartalmazza:

Karaplant Nature Fejbőrnyugtató Iszap, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Sampon és Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Tonik. Rendkívül gyengéd és különleges összetételének köszönhetően a kémiai kezelések után ajánlott, hogy egyensúlyba hozza a fejbőrt és a hajat, valamint kellemes érzetet kölcsönözzön számukra Teljes mértékben parabén-, szilikon-, színezék-, SLES-, SLS-mentes formula. Hitelesített természetes illatanyagokkal, és α-bisabolollal, Zanthoxylumalatummal gazdagított.

Természetes összetevőkből áll:

 

  • Fehér agyag: Kaolinitnek is hívott, számos tulajdonsággal rendelkező ásvány, mely különböző problémák kezelésére használt Széppé és egészségessé teszi a bőrt és a hajat. Nedvességmegkötő, energizáló és tisztító hatású. Erős baktériumölő és fertőtlenítő, mely képes megsemmisíteni a szervezetben lévő méreganyagokat.
  • α-bisabolol: A kamilla egyik hatóanyaga, enyhítő és bőrnyugtató hatással bír, melyet a kamilla illóolaj desztillációjával nyernek ki. Sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatása van, megnyugtatja a fejbőr irritációit, antibakteriális és gombaölő hatást is gyakorol.
  • Zanthoxylum alatum: Ázsiában őshonos évelő növény. A hagyományos ajurvédikus gyógyításban, mint olaj, gyulladáscsökkentőként használt. A irodalom pszoriázis kezeléseként emlití, mint hatékony viszketés és gyulladáscsökkentő. Enyhítő és bőrnyugtató hatással bír.

 

  •  Phitocomplex: Növényi komplex, melyek az érzékeny és sérülékeny bőr kezelésére lett kifejlesztve. A komplexben található növények első csoportja a A bőr reagálásának , gyulladásának, kellemetlen érzésének csökkentését segíti, miközben a másik csoport megkönnyíti a bőr megerősődését, energiát víve a sejtekhez  vagy serkentve a bőr mikro-keringését, hogy javítsa a tápanyag utánpótlást.A fejbőrre gyakorolt specifikus hatások: Bőrnyugtató: minden benne lévő növény (különösen a kamilla) gyulladáscsökkentő hatásúVérbőség csökkentő: a körömvirág, a hársfa és szegfűnyugtató és vérbőség csökkentő hatásával érhető el.Mikro-keringésserkentő: a körömvirág és szegfű tulajdonságai jön létre
   Gyulladáscsökkentő: ezek a növények bőrtisztító hatásaik segítenek megelőzni vagy csökkenteni a gyulladást, valamint felgyorsítani a hámképződést

 

  • Keserűnarancs illóolaj: A citrusaurantium vagy szevillai narancsból vonják ki, a rutafélék családjába tartozik. Nyugtató, erősítő és fertőtlenítő hatásairól ismert. Segít a pszoriázisos, ekcémás és zsíros bőr esetében. Tisztítja a fejbőrt és a hajat, ellensúlyozza a fejbőr irritációját. Gőzdesztilláció során nyerik ki.

 

  • Édesnarancs illóolaj: A citrussinensisdulcis gyümölcsből vonják ki, a rutafélék családjába tartozó növény, mely tisztító és összehúzó hatást gyakorol.

 

  • Pálmarózsa illóolaj: Úgy is ismert, mint „India muskátlija”. Olaját a növény kiszárított zöld részeiből gőzáramlat útján nyerik ki. Hidratáló, regeneráló, faggyúszabályozó és fertőtlenítő hatású.

 

  • Kakukkfű illóolaj: A Kerti Kakukkfűből nyerik ki, amely az árvacsalánfélék családjába tartozik. Gőzlepárlás útján vonják ki a virágaiból. Számos tulajdonságairól ismert, frissítőként, antibiotikumként és gyulladáscsökkentőként is használatos.

 

Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Sampon

Érzékeny fejbőrre javasolt. α-bisabololall, zanthoxylumalatummal és phíto-komplexszel gazdagított termék, gyengéden tisztítja a hajas fejbőrt, megnyugtatva az érzékeny bőrt. Teljes mértékben parabén-, színezék-, SLS és SELS-mentes formula. Hitelesített természetes illatanyagokkal dúsított. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Használati utasítás:

Amennyiben korábban már használtuk a Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszapot és Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olajat, úgy a sampont egyenesen a nedves fejbőrre vigyük fel, könnyed masszírozással. Ha nem, akkor száraz fejbőrön alkalmazzuk. 3 percig pihentessük. A pihentetés után dörzsöljük össze és öblítsük ki. Miután elvégeztük a fejbőr alapos megmosását folytassuk a hajhossz mosását.

Kiszerelés: 1000 ml-250 ml.

Utazó kiszerelés: 100 ml.

 

 

Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Tonik

Az α-bisabololnak, a zanthoxylumalatumnak és a phito-coplexnek köszönhetően nyugtatja a hajas fejbőr irritációját és csökkenti az érzékenységét. Enyhe frissítő hatású. Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes formula. Hitelesített természetes illatanyagokkal dúsított. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Használati utasítás:

Száraz hajon vagy a megfelelő Keraplant Nature sampon használata után nedves hajon gyengéden masszírozva oszlassuk el a fejbőrön, majd szárítsuk meg a hajat. Nem kiöblítendő.

Kiszerelés: 150 ml.

Utazó kiszerelés 100 ml.

 

 

Karaplant Nature Fejbőrnyugtató Iszap

α-bisabololoval, zanthoxylumalatummal és phito-komplexszel gazdagított. Gyengéden eltávolítja az összes szennyeződést az érzékeny fejbőrről, egészségessé és fényessé teszi a hajat. Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes formula. Hitelesített természetes illatanyagokkal dúsított.. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Használati utasítás:

Keverjünk össze 30 gr Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Iszapot és 15-20 csepp Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olajat. A keveréket száraz hajra és fejbőrre vigyük fel. Nedves hőforrással vagy a nélkül hagyjuk 10-15 percet hatni. A hatóidő lejártával, gyengéden, langyos vízzel lazítsuk fel a keveréket és öblítsük le. Ezt követően végezzük el a hajmosást a megfelelő Keraplant samponnal.

 

Kiszerelés: 250 ml.

 

 

Keraplant Nature Fejbőrnyugtatú Esszenciális Olaj

A Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olaj egy természetes eredetű aromás készítmény, amely enyhíti a fejbőr irritációt és csökkenti annak érzékenységét. Keserű narancs, mandarin, kakukkfű és édesnarancs illóolajjal gazdagított. Teljesen mértékben parabén,- és színezékmentes formula. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Használati utasítás:

Keverjünk össze 30 gr Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Iszapot és 15-20 csepp Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olajat. A keveréket száraz hajra és fejbőrre vigyük fel. Nedves hőforrással vagy a nélkül hagyjuk 10-15 percet hatni. A hatóidő lejártával, gyengéden, langyos vízzel lazítsuk fel a keveréket és öblítsük le. Ezt követően végezzük el a hajmosást a megfelelő Keraplant samponnal.

Kiszerelés: 30 ml.

Kapcsolódó hírek

Keraplant Nature – Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés

Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés A faggyúmirigy-működés normalizálására javasolt kezelés. Olyan fejbőrre ajánlott, mely túlzott faggyúképződésben szenved.   A kezelés a következőket tartalmazza: Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Sampon, és Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik. Megszabadítja a fejbőrt és hajat a faggyútöbblet és a baktériumflóra okozta szépséghibáktól, […]... Tovább

Keraplant Nature Mud – Méregtelenítő iszap

Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő iszap   A Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, zöld agyaggal, eukaliptusz, rozmaring és zsálya illóolajjal gazdagított, olyan méregtelenítő iszap, amely a toxinok (káros anyagok), valamint a fejbőrön felhalmozódó olyan fiziológiai és környezeti szennyeződések (szennyezés) eltávolítására szolgál, melyek irritációt, viszketést, faggyúképződést és hámlást okoznak. A célzott méregtelenítő kezelés lehetővé teszi a bőr számára, hogy […]... Tovább

Keraplant Nature – Filozófia

KERAPLANT NATURE – filózófia A TERMÉSZET, MINT A LEGCSODÁLATOSABB TECHNOLÓGIA Szerintünk, az egyedülálló összetevőkkel ápolt haj az, ami igazán megbecsüli környezetünket.   MINDEN APRÓ KIS LEVÉLBEN REJTŐZIK EGY NAGY TITOK Hajunk szépsége és jóléte szerintünk a Keraplant Nature-ral érhető el. A Keraplant Nature természetes összetevőkkel, valamint laboratóriumaink több évtizedes tapasztalatával alkot tökéletes egységet, mindezt azért, […]... Tovább