Lisap – Szőkítők

 

A haj szőkítése manapság már mindennapjaink része, rengeteg nő választja a szőke hajszínt, ezért fontos, hogy olyan anyagokkal dolgozzanak a fodrászok, amelyek a lehető leginkább kímélik a vendégek haját. A Lisap szőkítői igen széles skálán mozognak, így itt biztos, hogy mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket, amely kielégíti vendégei igényeit.

 

Easy Shining ammóniamentes szőkítőkrém – Magyarországon először csak nálunk!

100% ammóniamentes szőkítőkrém melírozáshoz. AzEasy Shining egy olyan termék, amellyel 15 perc alatt érhetünkel maximum 5 árnyalat világosítást, a legnagyobbkíméletességgel. A krémes állag lehetővé teszi a könnyűés gyors felvitelt a hajra. Bármely hajtípushoz alkalmazható,festetthez, de akár dauerolthoz is. A PWP Systemnekköszönhetően nem csak kíméli, de újraépíti is a hajat, különlegesragyogást, extra fényt adva neki.

100 ml szőkítőkrém és 25 g-os por.

Hatóidő: 30 perc, hőhatással 15 perc.

easyshiining

 

Bleach & Lights Pro Tech

Nagy teljesítményű zőkítőpor, akár 7 árnyalat világosításához.Ajánlott teljes szőkítéshez és az összesmelírozási technikához. Az R.P.P. EVO technológiakiváló eredményt ad, még festett hajon is,miközben nem roncsolja a haj szerkezetét. Erősvilágosító képesség, könnyű krém állag, magasfény jellemzi, a maximális biztonság és minimális hatóidő mellett.

Kiszerelés: 1000 g / doboz. Hatóidő: maximum60 perc.

Linfa világosító folyadék olíva,- és édesmandulaolajjal

Ápoló szokíto folyadék, melytermészetes hajon maximum 4 árnyalat világosításáraképes. Összetevőinek köszönhetőenmaximálisan védi a haj szerkezetét, a bennelévő olívaolaj rendkívüli lágyságot és fénytkölcsönöz a hajnak.

 

Különösen ajánlott:
Természetes napszívta hatás elérésére. Olyan technikáknál, melyeknél az anyagérintkezhet a fejbőrrel. A szőkítést első alkalommal végzővendégek számára. Minden melírtechnikához.

Kiszerelés: 500 ml. Hatóidő: 5-45 perc.

LIN

Linfa Booster szőkítés fokozó

PQ10-el és rizskeményítővel, amelyet speciálisan festett hajra fejlesztettek ki. A Linfa világosító folyadékkal és Developerrel használva 6 árnyalatot képes világosítani, miközben nem károsítja a haj szerkezetét. Csillogó és gyengéd szőkítést eredményez.

Kiszerelés: 25 g.

 Linfa Booster szőkítés fokozó

Neutrol szokítőpor

Korszerű, nagyon jó hatékonyságú szőkítőpor, mely 7 árnyalat világosítására képes. Könnyű, krémes összetétele miatt ideális különböző melírtechnikákhoz is. A Lisap által kifejlesztett PQ-10 technológia és a búza proteinek biztosítják a haj gyors és egyenletes világosodását és a fényes végeredményt.

A Neutrol termékek a CHEAP & REACH termékcsalád tagjai, melyben a versenyképes árak a gazdag és fejlett technológiai összetétellel párosulnak.

Kiszerelés: 500 gramm. Hatóidő: 30-50 perc

neutrol

Color Remover

Professzionális színeltávolító termék. Rövid idő alatt eltávolítja a festett, vagy színezett hajból a festékpigmenteket. Speciális összetevői gazdagok ápoló polimerekben, lanolinban,amelyek védik a haj szerkezetét és fényt adnak neki.

Kiszerelés: 25 g.

Nivorblond

Speciális szőkítő por közepes erősségű világosításhoz (5 árnyalat). Szőkítéshez és melírozáshoz is ajánlott.

Kiszerelés: 25 g. Hatóidő: 20-60 perc.

Kapcsolódó termékek

Light Scale up to 9 szőkítőpor

Akár 9 árnyalat világosítására is alkalmas az új fehér színű szőkítő por. Teljesen porzásmentes és kellemes illatű. Kíméletesen dolgozik a hajon, egyenletes eredményt biztosítva a teljes hajhosszon. Egy átlagos szőkítő porhoz képest akár 30%-al gyorsabban képes elérni  a kívánt felvilágosítást. Kiszerelés: 500 g Minden szőkítési, melírozási és felvilágosítási technikához alkalmazható. Keverési aránya a technikától függően, […]... Tovább