Lisap Ultimate tartós hajkiegyenesítő

Az Lisap Ultimate tartós hajkiegyenesítő a Lisap egyik újdonsága, amely a hajszálakat úgy egyenesíti ki, hogy nem roncsolja őket, és akár festett hajra is alkalmazható. Hosszú hónapokra megoldja a göndör haj „problémáját”, mivel egészen addig tart, míg a haj le nem nő.

 

LISAP ULTIMATE TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉSI RENDSZER – HAJVASALÓ FOLYADÉK KERASIL COMPLEXSZEL
(250 ml-es pumpás flakon)
A hajvasaló folyadék védi a haj szerkezetét, mivel a magas hőmérsékletnek ellenálló összetevőket tartalmaz. A vasalás közben erősíti és elősegíti a haj védelmét, keratin, a legújabb generációs szilikonok és a pozitív töltésű kondicionálók biztosítják a haj védelmét és csillogását. A termék hajvasalóval való használata javítja a haj sejtrendszerét, és kitűnő formába hozza azt.
Használati utasítás: Száraz hajra permetezzük tincsről-tincsre haladva a hajvasaló használata előtt, vagy tincsenként oszlassuk el a nedves hajon, majd hajszárítóval szárítsuk meg.

 

LISAP ULTIMATE TARTÓS KISIMÍTÁSI RENDSZER – FIXÁLÓ TEJKONDICIONÁLÓ
(250 ml-es flakon)
Kondicionálja és védi a hajat a fixálási fázis alatt. Hidrogén-peroxidot tartalmaz (2,4 %). Gyermekektől távol tartandó. A kezelés teljes időtartama alatt erre a célra fenntartott, alkalmas kesztyű használata javasolt. Kerülje a termék szemmel való érintkezését, szembe kerülése esetén azonnal öblítse ki hideg vízzel, és keressen fel egy orvost. Figyelmesen tartsa be a használati utasításokat. Professzionális használatra.

 

LISAP ULTIMATE TARTÓS KISIMÍTÁSI RENDSZER – HŐAKTÍV KISIMÍTÓ KRÉM KERASIL COMPLEXSZEL
(250 ml-es tubus)

KISIMÍTÓ KRÉM TERMÉSZETES HAJRA – UNI CERAMIC SZERKEZETŰ hőaktív hajkisimító krém. Tioglikolsav-sókat és ammóniát tartalmaz. Gyermekektől távol tartandó. A kezelés teljes időtartama alatt erre a célra fenntartott, alkalmas kesztyű használata javasolt. Kerülje a termék szemmel való érintkezését, szembe kerülése esetén azonnal öblítse ki hideg vízzel, és keressen fel egy orvost. Amennyiben Ön vagy a vendége allergiás erre a termékre, ne alkalmazza. Figyelmesen tartsa be a használati utasításokat. Professzionális használatra.

 

LISAP ULTIMATE TARTÓS KISIMÍTÁSI RENDSZER- HŐAKTÍV KISIMÍTÓ KRÉM KERASIL COMPLEXSZEL
(250 ml-es tubus)

KISIMÍTÓ KRÉM IGÉNYBE VETT ÉS FESTETT HAJRA – UNI CERAMIC SZERKEZETŰ hőaktív hajkisimító krém. Tioglikolsav-sókat és ammóniát tartalmaz. Gyermekektől távol tartandó. A kezelés teljes időtartama alatt erre a célra fenntartott, alkalmas kesztyű használata javasolt. Kerülje a termék szemmel való érintkezését, szembe kerülése esetén azonnal öblítse ki hideg vízzel, és keressen fel egy orvost. Amennyiben Ön vagy a vendége allergiás erre a termékre, ne alkalmazza. Figyelmesen tartsa be a használati utasításokat. Professzionális használatra.

 

LISAP ULTIMATE – TARTÓS KISIMÍTÁSI RENDSZER
A Lisap Ultimate egy magas teljesítményű kozmetikai vasalási rendszer. Kettős eredményt biztosít: tartós kisimítás vagy a haj tömöttségének megfékezése bármilyen típusú haj esetén. Tubusos krém formában kapható, amelyet a semlegesítő, kondicionáló és fixáló tejjel együtt kell használni. Két változatban kapható: természetes, valamint igénybevett és festett hajra, hajtípustól függően.

 

KISIMÍTÓ KRÉMFIXÁLÓ TEJKONDICIONÁLÓ

Hidrogén-peroxidot tartalmaz (2,4%).
Gyermekektől távol tartandó.
Ne kerüljön szembe. Szembe kerülése esetén azonnal öblítse ki hideg vízzel, és keressen fel egy orvost. Amennyiben kontaktlencsét visel, öblítés előtt vegye ki.
A kezelés teljes időtartama alatt erre a célra fenntartott, alkalmas kesztyű használata javasolt.
A hatóidő leteltével alaposan mossa le a hajat.
Ne tegye ki fénynek vagy hőnek.

 


FONTOS: FODRÁSZATI TERMÉK, KIZÁRÓLAG FODRÁSZOK RÉSZÉRE FENNTARTVA FIGYELMESEN OLVASSA EL A FIGYELMEZTETÉSEKET ÉS KÖVESSE AZ UTASÍTÁSOKAT

Használati figyelmeztetések:

Mielőtt az egész hajzaton alkalmazná, csináljon próbát egy hajtincsen. Amennyiben a haj töredezik vagy kifakul, ne végezze el a kezelést. Amennyiben a fejbőr irritálódik, ne folytassa a termék alkalmazását.
Ne használja olyan hajra, amelyet előzőleg hidroxid- káliumhidroxid-, lítiumhidroxid- vagy guanidinkarbonát-tartalmú termékkel kivasaltak.
Ne használja színtelenített, melírozott (40%-osnál nagyobb mértékben), hennával vagy ásványi sókkal kezelt hajra.
Ne használja, ha ugyanazon a napon tartós festést vagy más kémiai kezelést kapott a haj, hanem várjon legalább 15 napot.
Ne használja, ha a vendégnél előzőleg allergiás reakciót váltott ki ez a típusú termék.
Ne használja érzékeny, igénybevett vagy sérült fejbőrre.
A kezelés végeztével alaposan mossa le, ne hagyjon krémnyomokat a hajban.

Ultimate

Kapcsolódó termékek

Delise dauervíz

A Delise dauervíz egy savas kémhatású, bármilyen hajtípusra használható dauervíz. Többféle erősségben kapható, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt: választhatunk erős, nehezen kezelhető természetes hajra, natúr természetes hajra, festett vagy érzékeny hajra, illetve szőkített vagy nagyon érzékeny hajra valót.... Tovább