Lisap Man – Hajápolók

 

Az utóbbi években a hajápolással foglalkozó cégek egyre több új terméket kínálnak azon férfiak számára, akik mindig a legjobban akarnak kinézni, és a legjobbat akarják kihozni magukból. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a férfiak 30 éves kor körül kezdenek időt szánni a jobb megjelenésükre. Átlagosan 7 terméket használnak minden nap, beleértve a borotválkozáshoz szükséges termékeket is: van, aki a megjelenésén szeretne javítani, van, aki csupán hiúságból. De bármi is legyen az ok, mindegyiküknek szüksége van speciális termékekre, amellyel kielégíthetik saját igényeiket. Ezeknek a modern férfiaknak – akik a legjobbat akarják -, fejlesztette ki a Lisap Kutató és Fejlesztő Laboratóriuma a LISAP MAN termékcsaládot.

Dúsító sampon normál hajra ginseng kivonattal és szója proteinnel

Különlegesen ajánlott gyakori hajmosáshoz, gyengéden tisztít, miközben maximálisan védi a fejbőrt. A Ginseng kivonatnak és a szója proteinnek köszönhetően erősíti és védi a természetes hajat a külső hatásoktól, anti-age hatást és csillogást garantálva.

 

Shampoo_normale

Korpásodás ellenes tisztító sampon növényi és ginzeng kivonattal

Eltávolítja a meglévő korpát és meggátolja annak képződését, volument és csillogást adva a hajnak. Gyengéden tisztít. Hidratálja a hajat és enyhülést ad a fejbőrnek. A növényi kivonatok és a ginseng kivonat keverékének lágyító és regeneráló hatása van.

Shampoo_antiforfora

 

Félig matt-viasz teafa olajjal és ginseng kivonattal

Ideális azoknak, akik nem kívánnak fény-hatást elérni a hajon. Egyedi tincsezési lehetőségeket kínál, eltünteti a göndör hatást és erősíti a hajat. Finom textúrájával természetes mozgást ajándékoz a frizurának.

Cera

Erős gél ginseng kivonattal

Tökéletes rövid és félhosszú frizurákhoz, amelyeknek szükségük van erős és szabályozott tartásra. Határozott tartást és fényt ad, ezzel segítve a formázást. Kiváló fixáló hatása van, miközben nem szárítja a hajat.

Lisap hajápoló gél

A Ginseng szó a kínai rènshèn szóból ered, amelynek a jelentése: Ember gyökere. A távol-keleti kultúrában az egyik legelterjedtebb gyógynövény. Észak –Korea és Észak – Kelet Kína területein a természetben előforduló növény. A növényből kizárólag csak a legalább 5 vagy 6 éves gyökere kerül felhasználásra. A Ginseng kivonatnak regeneráló hatása van, erősíti a hajat, védi a külső hatásoktól, csillogást és lágyságot adva neki.

 

Energia és életerő a hajnak… minden nap!

 

Kapcsolódó hírek

Lisap Man – Ammóniamentes hajfesték

Ammóniamentes féltartós professzionális hajfesték modern férfiak számára. Ginsenget, Anti Age Komplexet és Ceramidot tartalmaz. Természetes hatást kölcsönöz az őszhajnak. 5-6 hét alatt teljes mértékben eltávolodik a hajból, így elkerülhető a nem kívánt lenövés látványa. 5 természetes árnyalat: 2:- nagyon sötét barna 3:-sötét barna 4:- középsötét barna 5:- világos barna 6:-sötét szőke Ráadásként  egy 0.18 as […]... Tovább