Lisaplex Pastel Color

 

A Lisaplex™ Pastel Color egy új pasztell árnyalatokból álló termékcsalád, amely tartalmazza a Lisap kutatók által kifejlesztett Növényi Protein Komplexet.

  1. Innovatív és biztonságos formula, teljesen ammóniamentes
  2. Könnyen alkalmazható

Lisaplex™ Pastel Color 8 pasztell árnyalatból,  egy semleges pasztell fényből és a 8,5% -os aktivátorból áll.

 

 

Lisaplex™ Pastel Color árnyalatai :

Képkivágás

Színarnyalatok

 

Keverési arány: 1:2, (pl: 30 g Lisaplex™ pasztell szín+ 60 ml Lisaplex™  Pastel Aktivátor)

 

Amennyiben csökkenteni szeretnénk a pasztell árnyalatok intenzitását keverjünk hozzá Pasztell Fényt. Keverési arány ebben az esetben 1:2 (pl : 10 g Lisaplex™  pasztell szín + 20 g Lisaplex™ Pasztell Fény+60 ml Lisaplex™  Pastel Aktivátor)

 

Tökéletes eredményt 9-10 es színmélységű hajon  érhetünk el.

 

Hatóidő: 5-20 perc, hőhatás nélkül. A hatóidő növelésével is változtathatunk az elérni kívánt eredményen. Ne lépjük túl az előírt hatóidőt.

Mindig száraz hajra vigyük fel a terméket. A Lisaplex™ Pastel Color, már tartalmazza a Lisaplex™ Bond Savert így nem szükséges hozzáadni azt.

Tubo-Astuccio_Pastel_orizz-e1470305856976Developer_Pastel_color

 

 

Kiszerelés: Lisaplex™ Pastel Color 60 ml, Lisaplex™ Pastel Color Aktivátor 1000ml

 

Oktatófodrászaink tapasztalatai:

“Intenzitását 4-6 mosásig őrizte meg.”

“A Lisaplex™ pasztell színei egymással kombinálhatók, ezáltal még több árnyalatot tudunk vele elérni.

“Egységes színeredményt biztosít a haj teljes hosszán, melírozáshoz használva semlegesíthetjük vele a nem kívánt sárga árnyalatot.”

“Egyszerű a használata”

 

Kapcsolódó termékek

II. Fodrász szakmai hétvége Martfűn 2018

A Lisap Magyarország idén rendezte meg második alkalommal a fodrász szakmai hétvégét Martfűn a Termálhotel Martfű ***superior hotelben  2018. szeptember 14-16. között.   Péntek délután megkezdődhetett a hétvége. A fodrászok egy több órás továbbképzés során, a Wahl Team mesterfodrászától, a mindössze 25 éves Enes Dogantól sajátíthatták el, hogyan kell olló használata nélkül, csak hajvágógéppel női […]... Tovább

Lisaplex Filter Color

Metál hatású gél állagú színezőkrém, tökéletesít, összehangol és világosít úgy, mint egy képet a fotószűrők. Ammóniamentes formula, minden hajtípuson használható. A Lisaplex termékcsaládban használt Növényi Protein Komplexet tartalmazza, amely védi és újjáépíti a haj belső szerkezetét, természetes volument biztosít és fényt ad a hajnak.   Tökéletesíti a hajszínt a világosítás során, hangsúlyozza és kiemeli a […]... Tovább

Easy kézkrém

Az Easy kézkrém egy különleges termék, mivel kifejezetten fodrászok számára fejlesztették ki, mert a technikai kezelések során megvédi a kezet és a körmöt a káros hatásoktól. A krém aktív összetevői bőrregeneráló, lágyító és tápláló anyagokat tartalmaznak.... Tovább