Új Top Care ápoló termékcsalád

 

Top Care Repair – SILVER CARE

silver_care

Nem tartalmaz: Parabéneket

 

Az ideális termékcsalád szőke és ősz hajra. Semlegesíti a felvilágosított haj sárga és rezes árnyalatait. Ceramide A2-t, Goji  kivonatot és Silver Care komplexet tartalmaz.

 

 

1,  Sampon szőke, melírozott és ősz hajra

 

Semlegesíti a  nem kívánt sárga árnyalatokat. Magas fényt és könnyű fésülhetőséget biztosít. Természetes kondicionáló hatása megerősíti a hajszálakat.

 

Kiszerelés: 500 ml és 250 ml

 

2, Tápláló spray szőke, melírozott és ősz hajra

 

Intenzív táplálást biztosít a szőke, szőkített és az ősz haj számára. Semlegesíti a sárga vagy rezes árnyalatokat. Nem kiöblítendő.

 

Kiszerelés: 125 ml

 

 

Top Care Repair – COLOR CARE

color-care

Nem tartalmaz: Szulfátot, Parabéneket és Mesterséges Színezéket.

 

A TCR Color Care termékek a hajfestés kezdetétől azon dolgoznak, hogy növeljék  a szín tartósságát. A hajszál szerkezetének lezárásával és a fejbőr Ph-jának semlegesítésével garantálják a hosszan tartó eredményt. Áfonya kivonatot, aminosavat, proteineket és Ceramid A2 –t tartalmaz.

 

 

1, Kontúr Krém

Bőrvédő es megelőző hatású krém, megakadályozza az elszíneződő foltok képződését a bőrön a festés hatóideje alatt. Könnyen eltávolítható a hajfesték lemosásakor.

 

Kiszerelés: 150 ml

 

2,  Színrögzítő  Sampon

 

Festés utáni savas pH-ju sampon azonnal a festés után ajánlott, semlegesíti a  hajfesték lúgos maradványait a fejbőrről és a hajról. Összetétele elősegíti  a szín pigmentek es tápláló anyagok hatékonyabb megkötését, bezárva azt a haj szerkezetébe, így biztosítva a tartósabb eredményt.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 250 ml

 

3, Ph Semlegesítő Balzsam

 

Visszaállítja a haj es fejbőr  pH értékét, megnövelve a hajszín fényességét. A haj visszanyeri puhaságát és  fényét. Különösen gyengéd összetétele miatt minden hajtípusra ajánlott.

 

Kiszerelés: 1000 ml  és 250 ml

 

 

 

Top Care Repair – HYDRA CARE

hydra-care

Nem tartalmaz: Szulfátot, Parabéneket és Mesterséges Színezéket.

 

Visszaállítja a száraz és töredezett haj szépségét és fényét. Ceramide A2-t, Papyrus kivonatot, Wakamet és Hydra Care komplexet tartalmaz.

 

 

1, Intenzív Hatású Tápláló Hidratáló Sampon

 

Gyengéden tisztítja a száraz és töredezett hajszálakat. Erősebbé teszi ,fényessé és lággyá varázsolja a hajat.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 250 ml

 

2, Gyors Hatású Tápláló Hidratáló Balzsam

 

Eljuttatja a megfelelő tápanyagokat  a nagyon száraz hajvégekhez, megerősítve és megújítva belülről a hajszálakat. Védelmet nyújt a regenerálódott, hidratált haj számára.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 205 ml.

 

3, Intenzív Hatású Tápláló Maszk

 

A hajszál belsejében fejti ki hatását, intenzíven hidratálja és táplálja a száraz, töredezett hajszálakat.

 

Kiszerelés: 500 ml és 250 ml.

 

4, Gyors Hatású Tápláló Hidratáló Krém

 

Könnyű fésülhetőséget  és puhaságot biztosít a haj gyökerétől a hajvégekig. Gyorsan és könnyen felvihető. Hajban maradó termék.

 

Kiszerelés: 125 ml

 

 

Top Care Repair – CHROMA CARE

chroma-care

Nem tartalmaz: Szulfátot, Parabéneket és Mesterséges Színezéket.

 

A TCR Chroma Care termékcsalád savas pH formulája meghosszabbítja a hajszín tartósságát. Ceramide A2-t, napraforgómag kivonatot és Chroma Care komplexet tartalmaz.

 

 

1, Revitalizáló Sampon Festett Hajra

Gyengéden tisztítja a festett, szőkített és dauerolt hajat. Megerősíti a hajszál szerkezetét és védi a hajszín tartósságát.

 

Kiszerelés: 1000 ml és 250 ml.

 

2, Színvédő Maszk Festett Hajra

 

Védi a festett hajat, meghosszabbítja a szín tartósságát és ellenállóbbá teszi a hajszálakat a gyakori hajmosással szemben.

 

Kiszerelés:  500 ml és 250 ml.

 

 

Kapcsolódó termékek

Lisap TCR Elixir Care termékcsalád

Lisap TCR Elixir Care termékcsalád Fényesítő, extra ragyogást kölcsönző elixír termékcsalád. Minden hajtípusra ajánlott.   Legértékesebb eszenciák :   Argán olaj Úgy ismert, mint a sivatag aranya a sárgás színe és az arany árnyalata miatt. Az (Arganiaspinosa) argán fa gyümölcseinek préseléséből jutunk hozzá. Ritka és értékes növény, mely Marokkó egyik száraz délnyugati régiójából ered. BIO […]... Tovább

Lisap Absolute színvédő spray

Professzionális színvédő spray festett hajra. Táplálja és védi a haj szerkezetét hajformázás közben. Növeli a haj színintenzitását, fényességét, csillogását.   A keratinnak és a szilikonnak köszönhetően a spray növeli a hajszerkezet keratinrétegét, maradandó, hosszantartó ragyogó színt biztosít.   Kondicionál, erőssé és védetté teszi a hajat a hővel szemben. A magas algán olaj tartalomnak köszönhetően hidratálja […]... Tovább

Lisaplex

Nincs többé roncsolt haj –  Világújdonság a hajápolásban A Lisaplex az olasz kutatók által kifejlesztett legújabb termékcsalád, amely forradalmasítja a haj ápolását. A haj belső szerkezetének építésével a Lisaplex megerősíti a hajat és növeli annak ellenálló képességét. Csillogóvá, erőssé és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat. A Lisaplex egyszerű és teljes körű megoldást nyújt a festés […]... Tovább