Easy build to – Hajszerkezet újjáépítés 4 lépésben

Easy Build to hajszerkezetépítő kúra

 

Az Easy termékcsalád megoldást nyújt száraz, töredezett, élettelen haj számára az Easy Build to hajszerkezetépítő kúra termékeivel. A négylépéses kezelés azonnal újraépíti a hajszerkezetet, így adva vissza annak természete életerejét és ragyogását.

 

1. Keratinos hajfürdő

 Az első lépés a keratinos hajfürdő, amelynek kettős hatása van: egy lépésben eltávolítja a hajon található összes szennyeződést, és aktív összetevői tisztítják a hajat és a fejbőrt. A sampon célja, hogy az aktív hatóanyagok (aminosavak, keratin és vitaminok) segítségével helyrehozza a haj sérült részeit, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé tegye azt.

 

A keratin komplex az aktív hatóanyagok egyike. Összetett fehérje alapú keratint tartalmaz, amit új-zélandi gyapjúból nyernek ki. Kiváló anti-age- és ápoló hatása is van egyben. A molekulák eloszlásának köszönhetően a keratin komplex lehetővé teszi, hogy a keratin mélyen behatoljon a hajba, valamint egy védőréteget hoz létre a hajszálak felületén. Az eredmény: tökéletes ápoló hatás.

 

Alkalmazás:

 

Vigyük fel a nedves hajra a tisztító hajfürdőt, masszírozzuk be, majd hagyjuk hatni két percig. Amennyiben úgy érezzük, a folyamat megismételhető, majd egy alapos öblítés után törölközővel szárítsuk meg a hajat.

 

2. Polimer újraépítő

Ebben a második lépésben a termék visszaállítja a haj keratinszerkezetét a hajszálak legbelsejében is. A hatóanyagai keratin, búza aminosavakat és szójafehérjét tartalmaznak, amitől a haj egészségesebbnek, fényesebbnek és erősebbnek néz ki, már az első használatot követően. Javítja a haj minőségét, és rugalmassá teszi azt.

Egyik aktív hatóanyaga a keratin. A keratin ammóniasavon alapuló anyag, amely megtalálható az emberi szervezetben is: a haj alapvető szerkezeti eleme. A haj élettel telivé válik tőle, megerősíti és rugalmassá teszi a sérült részeket. Magas fokú védelmet biztosít a mindennapi sérülésekkel szemben, amelyeket például akár egy fésülködés is okozhat. Segítségével a haj könnyen kezelhetővé válik.

 

A szójafehérje helyreállítja a sérült hajat, és segít megvédeni azt a további károsító kémiai hatásoktól. Egy természetes védőréteget képez a haj felületén, ápolja azt, és tartást ad neki.

Tartalmaz továbbá egy olyan vitamincsoportot, amely kimondottan olyan hajra lett kifejlesztve, amely külső hatások okozta sérüléseket szenvedett (pl. UV-sugárzás), vagy kémiai sérülések okozta problémái vannak (erős festés, hajvasalás, dauer).

 

E-vitamin: antioxidáns

C-vitamin: anti-ageing hatás

B3-vitamin: energizáló hatás

B5-vitamin: ápolja a hajat

B6-vitamin: sejtaktivizáló hatás

 

Alkalmazás:

 

Helyezzük fel a teljes hajfelületre a polimer újraépítőt egy ecsettel, majd az ujjainkkal masszírozzuk be, hogy segítsük a hatóanyagok hajba jutását. Nagyfogú fésűvel fésüljük ki, hogy a krém ne jöjjön ki a hajból. Tekerjük be a hajat törölközőbe, majd helyezzük hő alá tíz percre. A hatóidő letelte után hagyjuk hűlni a hajat néhány percig, majd öblítsük ki.

 

3. Hidratáló mikroemulzió

 

A harmadik lépés belső és külső rekonstrukcióból áll, ápoló, hidratáló mikroemulzióval. A folyékony krém amint kapcsolatba kerül a hajjal, egy lágy emulziót hoz létre, így biztosítva, hogy az aktív hatóanyagok egyből bejussanak a hajszál belsejébe. Visszaadja a haj életerejét és rugalmasságát, megnöveli a haj volumenét, anélkül, hogy elnehezítené, és érezhetően lágyabb lesz a haj a tövektől a hajvégekig. A tengeri alga és a keratinkivonat helyreállítja és megerősítik a hajszálakat mind kívülről, mind belülről. A haj azonnal élettel telivé, dússá és csillogóvá válik.

 

A hidratáló mikroemulzió aktív hatóanyaga a vörös és a barna tengeri alga kivonata. Tisztasága és természetes anyagokban való gazdagsága miatt növeli a haj volumenét, rugalmasságát, védi és ápolja azt. Gyulladáscsökkentő hatással bír és táplálja a sejteket.

 

Alkalmazása:

 

A törölközőszáraz haj teljes felületén oszlassuk el a hidratáló mikroemulziót, majd fésüljük át a hajat, hogy mindenhová jusson a termékből. Hagyjuk hatni három percig, majd alaposan öblítsük ki meleg vízzel.

 

4. Újraerősítő spray

 

Az újraerősítő spray az Easy Build to kezelés befejező része, amitől a haj ismét visszanyeri ápoltságát és hidratáltságát. Visszaállítja a haj külső védőrétegét, megelőzi a hajvégek elváltozását, a hajat pedig fényessé és selymessé varázsolja. A hozzáadott hidrolizált fehérjék, keratin és aktív hőálló részecskék ápolják a hajat, megvédik a hőtől és könnyen kezelhetővé teszik azt.

 

Az újraerősítő spray aktív hatóanyagai a hidrolizált fehérje és a szilikon kopolimer. Növeli a haj hidratáltságát, fényessé és ápolttá teszi azt. Érezhetően könnyebben kezelhető lesz a haj, és növeli az ellenálló-képességét a külső hatásokkal szemben.

Alkalmazása:

 

Mielőtt megszárítanánk a hajat, fújjuk be az újraerősítő spray-vel, egyenletesen eloszlatva a haj teljes felületén. Ne öblítsük ki, a kezelést a haj megszárításával fejezzük be.

Lisap easy build

Kapcsolódó termékek