Lisap – Szőkítők

A haj szőkítése manapság már mindennapjaink része, rengeteg nő választja a szőke hajszínt, ezért fontos, hogy olyan anyagokkal dolgozzanak a fodrászok, amelyek a lehető leginkább kímélik a vendégek haját. A Lisap szőkítői igen széles skálán mozognak, így itt biztos, hogy mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket, amely kielégíti vendégei igényeit.

 

Bleach & Lights Pro Tech

Nagy teljesítményű zőkítőpor, akár 7 árnyalat világosításához.Ajánlott teljes szőkítéshez és az összesmelírozási technikához. Az R.P.P. EVO technológiakiváló eredményt ad, még festett hajon is,miközben nem roncsolja a haj szerkezetét. Erősvilágosító képesség, könnyű krém állag, magasfény jellemzi, a maximális biztonság és minimális hatóidő mellett.

Kiszerelés: 1000 g / doboz. Hatóidő: maximum60 perc.

Linfa világosító folyadék olíva,- és édesmandulaolajjal

Ápoló szokíto folyadék, melytermészetes hajon maximum 4 árnyalat világosításáraképes. Összetevőinek köszönhetőenmaximálisan védi a haj szerkezetét, a bennelévő olívaolaj rendkívüli lágyságot és fénytkölcsönöz a hajnak.

Különösen ajánlott:
Természetes napszívta hatás elérésére. Olyan technikáknál, melyeknél az anyagérintkezhet a fejbőrrel. A szőkítést első alkalommal végzővendégek számára. Minden melírtechnikához.

Kiszerelés: 500 ml. Hatóidő: 5-45 perc.

LIN

Linfa Booster szőkítés fokozó

PQ10-el és rizskeményítővel, amelyet speciálisan festett hajra fejlesztettek ki. A Linfa világosító folyadékkal és Developerrel használva 6 árnyalatot képes világosítani, miközben nem károsítja a haj szerkezetét. Csillogó és gyengéd szőkítést eredményez.

Kiszerelés: 25 g.

 Linfa Booster szőkítés fokozó

Color Remover

Professzionális színeltávolító termék. Rövid idő alatt eltávolítja a festett, vagy színezett hajból a festékpigmenteket. Speciális összetevői gazdagok ápoló polimerekben, lanolinban,amelyek védik a haj szerkezetét és fényt adnak neki.

Kiszerelés: 25 g.

Nivorblond

Speciális szőkítő por közepes erősségű világosításhoz (5 árnyalat). Szőkítéshez és melírozáshoz is ajánlott.

Kiszerelés: 25 g. Hatóidő: 20-60 perc.

Kapcsolódó termékek

Light Scale up to 9 szőkítőpor

Akár 9 árnyalat világosítására is alkalmas az új fehér színű szőkítő por. Teljesen porzásmentes és kellemes illatű. Kíméletesen dolgozik a hajon, egyenletes eredményt biztosítva a teljes hajhosszon. Egy átlagos szőkítő porhoz képest akár 30%-al gyorsabban képes elérni  a kívánt felvilágosítást. Kiszerelés: 500 g Minden szőkítési, melírozási és felvilágosítási technikához alkalmazható. Keverési aránya a technikától függően, […]... Tovább

Light scale up to 10 fekete szőkítőkrém növényi szénnel

Fekete színű szőkítőkrém növényi szénnel Charcoal Sugar Complexet tartalmaz, ami a növényi szén és a cukrok kettős hatású komplexe. A cukrok védik és hidratálják a hajat a szőkítési folyamat során, a növényi szén nemcsak a jellegzetes fekete színt biztosítja a szőkítő krémnek, hanem semlegesíti a nem kívánt sárga/narancssárga árnyalatokat. A természetes olajok keveréke a hajat […]... Tovább