Splasher

 

A Splasher a Lisap egy különleges terméke rendkívüli színeinek köszönhetően. A festék több funkcióval rendelkezik, festhetünk vele élénk színeket is, de éppúgy alkalmas a színek intenzitásának növelésére, előpigmentálásra vagy akár színsemlegesítésre is. Ammóniát nem tartalmaz, így kíméletesebb bármelyik hasonló kategóriájú hajfestéknél.

 

A Splasher az alábbi hatféle színben kapható:

 

Vörös: ideális szín a különböző hajszínek intenzitásának a növelésére. A narancs megfelelő a leszőkített tincsek színezésére, vagy divatszínek létrehozására.

hasonló kategóriájú hajfestéknél.

 

Sárga esetén az arany-sárga szín segítségével melegebbé tehetjük a világos árnyalatokat.

hasonló kategóriájú hajfestéknél.

 

Zöld: egyedi olajzöld színt a túlságosan meleg árnyalatok tompítására használjuk.

hasonló kategóriájú hajfestéknél.

 

A kék semlegesíti a narancs (réz) árnyalatokat, valamint itt van a hideg lila szín, mellyel kiválóan ellensúlyozhatjuk a sárga árnyalatokat, de használhatjuk a gyöngyházfényű színek létrehozásához is.

Óriási előnye, hogy a piacon kapható bármelyik hajfestékkel összekeverhető.

 

Hogyan használd a Splasher festékeket

 

Intenzív Splasher árnyalatok festése:
Amennyiben a színskálában szereplő színeket kívánjuk megfesteni, használjuk a Splasher árnyalatokat előszőkített hajon.
Lisap Splasher használata: Keverjük össze a megfelelő Splasher mennyiséget egyenlő arányban az 5 volumenes Splasher aktivátorral. A keveréket a haj szőkített részeire tegyük fel, majd hagyjuk hatni 20-30 percig. Hőforrág alkalmazásával a hatóidő 10-15 percre rövidülhet.

 

Intenzív divatszínek festése:

Bármilyen árnyalatú hajfestékhez Splasher szín hozzáadásával új divatszíneket hozhatunk létre.
Lisap Splasher használata: Tegyünk 1-20 gramm mennyiségű Lisap Splashert a választott tartós hajfestékhez. A keverési arány és a hatóidő megállapításánál, hagyjuk figyelmen kívül a hozzáadott Splasher mennyiséget és használjuk a hajfesték gyártójának eredeti előírása szerinti 20, 30 vagy 40 volumenes Developerét az előírt mennyiségben.

 

Színintenzitás növelés:
Használjuk a Lisap Splashert a színek élénkebbé tételére, így erősítve a kívánt színárnyalatot, sokkal intenzívebbé és fényesebbé is téve azt.
Lisap Splasher használata: A hajszín intenzitásának növelésénél tegyünk 1-20 gramm mennyiségű Lisap Splashert a választott tartós hajfestékhez. A keverési arány és a hatóidő megállapításánál, hagyjuk figyelmen kívül a hozzáadott Splasher mennyiségét és használjuk a hajfesték gyártójának eredeti előírása szerinti 20, 30 vagy 40 volumenes Developerét az előírt mennyiségben.

 

Színsötétítés:
Erre a technikára akkor van szükség, amikor a hajfestés során választott szín sötétebb a jelenlegi hajszínünknél (pl.: világos szőkéből szeretnénk mély vöröset). A színsötétítés során a hajból hiányzó pigmenteket pótoljuk, hogy egységes és tartós színeredményt garantálhassunk a vendégeink számára.
Lisap Splasher használata: A színsötétítés során a Lisap Splashert a saját Developer hozzáadásával 1:1 arányban keverjük. Hatóidő: 10-20 perc. A hatóidő letelte után, az öblítést követően szárítsuk meg a hajat, majd folytassuk a kiválasztott árnyalat felvitelét a szokásos módon.

 

Színsemlegesítés:
A technika alkalmazásakor a haj természetes melaninját eltüntetve, mesterséges pigmentekkel töltjük fel a hajat. A cél az, hogy a haj nem kíván árnyalatait, a komplementer színek segítségével eltüntessük.
Lisap Splasher használata: A nem kívánt árnyalatok eltüntetéséhez keverjünk 1-5 gramm mennyiségű komplementer Lisap Splasher árnyalatot a kiválasztott tartós hajfestékhez. A komplementer szín (ellentétes színpár) megválasztásánál segítségként a színkört alakalmazzuk.

 

 

splasher _csoportkep


Ismerd meg a LISAP világát

Te is szívesen kipróbálnád?
Keresd fel képviselőinket bővebb információért:
? Illés-Asbóth Viktória
?Gulyás Attila

Kapcsolódó termékek

Easy absolute 3

Lisap Absolute 3, innovációs hajfesték a tökéletes választás Különleges képességek és összetevők, egy termékben! Ammónia, PPD és rezorcin mentes termék, mely 100%-ban lefedi az őszhajszálakat és  5 színmélység világosítására is alkalmas! 50 színárnyalatban kapható. A színárnyalatokat listáját itt letöltheted: Lisap Easy Absolute 3 árnyalatok >> Egy teljesen új úttörő innovációs forradalomnak köszönhetően az ammónia rezorcin és PPD […]... Tovább

Lisaplex Pastel Color

  A Lisaplex™ Pastel Color egy új pasztell árnyalatokból álló termékcsalád, amely tartalmazza a Lisap kutatók által kifejlesztett Növényi Protein Komplexet. Innovatív és biztonságos formula, teljesen ammóniamentes Könnyen alkalmazható Lisaplex™ Pastel Color 8 pasztell árnyalatból,  egy semleges pasztell fényből és a 8,5% -os aktivátorból áll.     Lisaplex™ Pastel Color árnyalatai :   Keverési arány: […]... Tovább

Lisap Man – Ammóniamentes hajfesték

Ammóniamentes féltartós professzionális hajfesték modern férfiak számára. Ginsenget, Anti Age Komplexet és Ceramidot tartalmaz. Természetes hatást kölcsönöz az őszhajnak. 5-6 hét alatt teljes mértékben eltávolodik a hajból, így elkerülhető a nem kívánt lenövés látványa. 5 természetes árnyalat: 2:- nagyon sötét barna 3:-sötét barna 4:- középsötét barna 5:- világos barna 6:-sötét szőke Ráadásként  egy 0.18 as […]... Tovább