Keraplant Nature Mud – Méregtelenítő iszap

Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő iszap

 

A Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, zöld agyaggal, eukaliptusz, rozmaring és zsálya illóolajjal gazdagított, olyan méregtelenítő iszap, amely a toxinok (káros anyagok), valamint a fejbőrön felhalmozódó olyan fiziológiai és környezeti szennyeződések (szennyezés) eltávolítására szolgál, melyek irritációt, viszketést, faggyúképződést és hámlást okoznak. A célzott méregtelenítő kezelés lehetővé teszi a bőr számára, hogy visszanyerje eredeti egyensúlyát, és ez által a legtöbbet kihozza a következő fázisokból.

 

Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes formula. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Az alábbi természetes összetevőkből áll:

 

  • Zöld agyag: Serkenti a perifériás keringést. Vasat, kálciumot, káliumot, szilícium-doxidot (köznapi néven kova), alumínium-oxidod, nátriumot, titánium-dioxidot, foszfort, mangánt és magnéziumot tartalmaz. Tisztító és megújító tulajdonságai vannak, melyek egy egyszerű ozmózis (anyagvándorlás) révén fejtik ki hatásukat. Ezáltal a toxinok és szennyeződések a bőrből a zöld agyagba kerülnek, értékes ásványokat eredményezve, lehetővé téve a bőr újjáélesztését. A szilícium-dioxid magas tartalma hosszájárul teszi a bőr felszíni rétegének nagyon finom hámlásához, eltávolítva az elpusztult bőrsejteket, felszínre hozva az életerős és új hámréteget. A zöld agyag óvatosan eltávolítja az összes szennyeződést.

 

  • Eukaliptusz illóolaj: A mirtuszfélék családjába tartozó növényből, a Golyós eukaliptuszból származó illóolaj. Stimuláló, tisztító, antibakteriális és serkentő hatással bír, mely utóbbi elősegíti a vérkeringést.

 

  • Rozmaring illóolaj: Az árvacsalánfélék családjába tartozó növényből, a Rosmarius officinalis-ból származó illóolaj. Serkentő és méregtelenítő tulajdonságai miatt különösen értékesnek számít. Összehúzó tulajdonsággal bír a bőrre, emellett pedig élénkítő, fertőtlenítő és tisztító hatású is. Serkenti a keringést, elősegíti a szövetek oxigenizációját és a hajnövekedését.

 

  • Zsálya illóolaj: Az árvacsalánfélék családjába tartozó növényből, a muskotályzsályából kinyert illóolaj. Nyugtató, tisztító és gyógyító hatása van mind a hajon, mind pedig a fejbőrön.

 

 

Használati utasítás:

 

Keverjünk össze 30 g Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszapot és 15-20 csepp specifikus Keraplant Illóolajat a kezelendő rendellenességnek megfelelően. A keveréket száraz hajra és fejbőrre vigyük fel. Nedves hőforrással, vagy a nélkül hagyjuk 10-15 percet hatni. A hatóidő lejártával, gyengéden, langyos vízzel lazítsuk fel a keveréket és öblítsük le. Ezt követően végezzük el a hajmosást a megfelelő Keraplant samponnal, majd a következő fázis során a Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkot használjuk ott, ahol a haj szerkezete azt megkívánja. Ezután vigyük fel a kezelésnek megfelelő hajszeszt és végezzünk relaxáló masszást. A masszázst követően, szárítsuk meg a hajat.

Kapcsolódó hírek

Keraplant Nature – Fejbőrnyugtató kezelés

Fejbőrnyugtató kezelés   A Keraplant Nature fejbőrnyugtató kezelés a bőr szöveteinek és rugalmasságának visszanyerésére javasolt. Érzékeny, könnyen pirosodó és vízhiányos bőrre ajánlott.   A kezelés a következőket tartalmazza: Karaplant Nature Fejbőrnyugtató Iszap, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Sampon és Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Tonik. Rendkívül gyengéd és különleges összetételének köszönhetően a kémiai kezelések […]... Tovább

Keraplant Nature – Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés

Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés A faggyúmirigy-működés normalizálására javasolt kezelés. Olyan fejbőrre ajánlott, mely túlzott faggyúképződésben szenved.   A kezelés a következőket tartalmazza: Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Sampon, és Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik. Megszabadítja a fejbőrt és hajat a faggyútöbblet és a baktériumflóra okozta szépséghibáktól, […]... Tovább

Keraplant Nature – Száraz-töredezett hajra szánt kezelés

Száraz-töredezett hajra szánt kezelés A külső és kémiai károsodások által okozott kiszáradt és fénytelen hajhossz, valamint hajvégek tisztítására, védelemére és megerősítésére szánt hajszépségápolást támogató kezelés. Megerősíti a hajszerkezetet, ezáltal könnyen fésülhetővé, puhává és selymessé téve a hajat. A kezelés Keraplant Nature Száraz Hajra Samponból és Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkból áll. Teljesen parabén-, színezék-, […]... Tovább