Keraplant Nature – Száraz-töredezett hajra szánt kezelés

Száraz-töredezett hajra szánt kezelés

A külső és kémiai károsodások által okozott kiszáradt és fénytelen hajhossz, valamint hajvégek tisztítására, védelemére és megerősítésére szánt hajszépségápolást támogató kezelés. Megerősíti a hajszerkezetet, ezáltal könnyen fésülhetővé, puhává és selymessé téve a hajat.

A kezelés Keraplant Nature Száraz Hajra Samponból és Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkból áll. Teljesen parabén-, színezék-, SLES-, és SLS-mentes termékcsalád, mely hitelesített természetes illatanyagokkal és kvaternerizált keratinnal, hydrabonddal, ceramid A2-vel és B5 provitaminnal gazdagított.

Természetes összetevőkből áll:

  • Ceramid A2: A ceramid laboratóriumi származtatásáról van szó, mely jelen van a hajszálban. Fő hatása a sejtek kohéziójának megtartása és helyreállítása, mely nélkülözhetetlen az egészséges és életerős haj megtartásában.

  • Kvarternizált keratin: A haj szerkezetében természetesen jelenlévő aminosavak kapcsolódási sorrendjét reprodukálja. Feladata, a haj károsodott területeinek javítása, célzottan a legroncsoltabb területeken fejti ki hatását. Védő filmréteget ad a hajnak.

  • B5 provitamin: A B5 provitamin vagy más néven Pantenol elősegíti a hidratáló és lágyító folyamatokat. Gyulladáscsökkentő, viszketéselleni és nyugtató hatású. A B5 provitamin növeli a kéreg hidratáltságát és a biztosítja a haj megfelelő nedvességtartamát, megelőzve törékenységét és javítva annak fésülhetőségét.

  • Hydrabond: egy erősen hidratáló aktív komplex, mely képes lezárni a károsodott felhámot, helyrehozva a haj kapilláris sejtjeit, megóvva a további károsodástól. Ez a komplex egy bio-gátat képez a károsodott hajszálak felületén, megvédve azokat a káros anyagoktól.

Keraplant Nature Száraz Hajra Sampon

Hidratáló és tápláló tulajdonságú, kvaternerizált keratin és hydrabond-dal gazdagítva, erősen hidratáló aktív komplex mely lezárja a károsodott felhámot. Gyengéden tisztítja a hajat, ami ezáltal visszanyeri életerejét, selymességét és csillogását. Teljes mértékben parabén-, színezék-, SLES-, és SLS-mentes formula. Hitelesített természetes illatanyagokkal dúsított. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

Használati utasítás:

A hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyünk fel egyenesen a nedves hajra.

Végezzük el a hajmosást, majd öblítsük ki. A folyamatot a Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszk felvitelével folytassuk.

Kiszerelés: 1000 ml-250 ml.

Utazó kiszerelés: 100 ml.

Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszk

Hidratáló, tápláló és javító tulajdonságokkal bíró kezelés. Kvaternerizált keratinnal és Hydrabond-dal gazdagított, erősen hidratáló aktív komplex, mely lezárja a károsodott felhámot. A hajszálakat mélyen táplálja és erősíti. A haj erősebbé, hidratáltabbá, selymesebbé és életerősebbé válik. Teljesen parabén-, és színezékmentes formula.  Hitelesített természetes illatanyagokkal gazdagított. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

Használati utasítás:

Miután a Keraplant Nature megfelelő samponjával megmostuk a hajat, eltávolítjuk a felesleges vizet a hajról, majd gyengéd masszírozással felvisszük a terméket a teljes hajhosszra és a hajvégekre. 10 percig pihentessük, majd fésüljük át a hajat és öblítsük ki bő vízzel.

Kiszerelés: 500 ml-250 ml.

Utazó méret: 50 ml.

Kapcsolódó hírek

Keraplant Nature – Korpásodás elleni kezelés

Korpásodás elleni kezelés A kezelés az irritált és viszkető fejbőr megnyugtatására ajánlott, megszünteti a fejbőrhámlás okozta esztétikai elváltozásokat.   A kezelés a következőket tartalmazza: Keraplant Nature Korpás Fejbőrre Radír (Peeling)*, Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap**, Keraplant Nature Korpásodás elleni Illóolaj, Keraplant Nature Korpásodás elleni Sampon és Keraplant Nature Korpás Fejbőrre Hajszesz *száraz korpa esetén **zsíros korpa […]... Tovább

Keraplant Nature – Fejbőrnyugtató kezelés

Fejbőrnyugtató kezelés   A Keraplant Nature fejbőrnyugtató kezelés a bőr szöveteinek és rugalmasságának visszanyerésére javasolt. Érzékeny, könnyen pirosodó és vízhiányos bőrre ajánlott.   A kezelés a következőket tartalmazza: Karaplant Nature Fejbőrnyugtató Iszap, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Sampon és Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Tonik. Rendkívül gyengéd és különleges összetételének köszönhetően a kémiai kezelések […]... Tovább

Keraplant Nature – Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés

Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés A faggyúmirigy-működés normalizálására javasolt kezelés. Olyan fejbőrre ajánlott, mely túlzott faggyúképződésben szenved.   A kezelés a következőket tartalmazza: Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Sampon, és Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik. Megszabadítja a fejbőrt és hajat a faggyútöbblet és a baktériumflóra okozta szépséghibáktól, […]... Tovább