Keraplant Nature – Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés

Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés

A faggyúmirigy-működés normalizálására javasolt kezelés. Olyan fejbőrre ajánlott, mely túlzott faggyúképződésben szenved.

 

A kezelés a következőket tartalmazza:

Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Sampon, és Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik. Megszabadítja a fejbőrt és hajat a faggyútöbblet és a baktériumflóra okozta szépséghibáktól, valamint kellemetlenségektől. A termékcsalád teljesen parabén-, szilikon-, és színezékmentes. Hitelesített természetes illatanyagokkal, zellermag kivonattal, boróka illóolajjal és sebominnal gazdagított, melyek fontos antibakteriális szerepet töltenek be.

 

Természetes összetevőkből áll:

 

  • Zellermag kivonat: Az Alpium Graveolens magjából való szén-dioxid kivonásával jutnak hozzá; a kivonat sok mennyiségben tartalmaz senkunolidet, az aktív molekulát. Javítja a fejbőr egészségét, kényelmét, valamint a haj szépségét, a mikroflóra-szabályzásával visszaadja a fejbőr felhámjának épségét; csökkenti a viszkető érzést, a faggyúképződést, növeli annak hidratációját. A faggyúképződés csökkentésével, a fejbőrsejtek általi zsírok felszívódása alábbhagy, melyek a mikroflóra képződést táplálják; ezenfelül serkenti a mikrobiálispeptidek szintézisét, melyek gátolják a gombák megtelepedését. Hozzájárul a külső hatások elleni védőréteg kialakításához.

 

  • Boróka illóolaj: A közönséges borókából nyerik gőzdesztilláció segítségével, a ciprusfélék családjába tartozó növény. Tisztító, gyulladáscsökkentő, és folyadék elvezető hatású, így a pattanásos és zsíros bőr problémáit.

 

  • Sebomin: Nem irritáló biokémiai vegyület. Antimikrobiális és antibaktériális hatásása van, szabályozza és normalizálja a faggyútúltermelődést.

 

  • Édesnarancs illóolaj: A Citrussinensisdulcis gyümölcsből vonják ki, a rutafélék családjába tartozó növény, tisztító és összehúzó hatást gyakorol.

 

  • Szantálfa illóolaj: A fehér szantálfából nyerik ki, a Szantálfafélék családjába tartozik. Gőz segítségével vonják ki a fás részéből és gyökereiből, számos tulajdonságáról, de főképp a fertőtlenítő és harmonizáló hatásáról ismert.

 

  • Pálmarózsa illóolaj: Úgy is ismert, mint „India muskátlija”. Olaját a növény kiszárított zöld részeiből gőzáramlat útján nyerik ki. Hidratáló, regeneráló, faggyúszabályozó és fertőtlenítő hatású.

 

  • Muskátli illóolaj: Az Illatozó Muskátli virágából nyerik ki, amely a Gólyaorrfélék családjába tartozik, szabályzó és frissítő hatást gyakorol.

 

  • Faggyúfa illóolaj: Ezt az illóolajat egy kis trópusi fa gyümölcséből nyerik, mely kizárólag Kínában és Vietnámban nő. Vérbőség megszüntetőként is ismert, serkenti az immunvédelmet.

 

  • Teafaolaj: A gyógyászatban úgy ismert, mint Melaleuca Alternifolia (ausztrál teafa), mely egy ősidők óta használatos antibakteriális, sebgyógyító és gombaölő tulajdonságai miatt.

 

Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Sampon

Gyengéden tisztítja a hajat, egyensúlyba hozza a fejbőr működését a zellermag kivonat, a boróka illóolaj és sebominnak köszönhetően, melyek egy aktív, nem irritáló, antibakteriális hatású faggyúképződés normalizáló együttest alkotnak.

Teljesen parabén-, és színezékmentes. Hitelesített természetes illatanyagokkal gazdagított. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Professzionális használatra.

 

Használati utasítás:

Amennyiben korábban már használtuk a Keraplant Nature Mud-MéregtelenítőIszap és Keraplant Nature Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olajat, úgy a sampont egyenesen a nedves bőrre vigyük fel, könnyed masszírozással. Ha nem, akkor száraz fejbőrön alkalmazzuk. 3 percig pihentessük. A pihentetés után dörzsöljük össze és öblítsük ki. Miután elvégeztük a fejbőr alapos megmosását folytassuk a hajhossz mosásával.

Kiszerelés: 1000 ml-250 ml.

 

Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik

A Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik beavatkozik a faggyúképződés- szabályozásába, mely gyakran a kopaszodásban játszik szerepet. A zellermag kivonatnak, a boróka illóolajnak és a teafa olajnak köszönhetően serkentően hat az új haj képződésére. Teljesen parabén-, és színezékmentes formula. Hitelesített természetes illatanyagokkal. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Használati utasítás:

Száraz hajon vagy a megfelelő Keraplant Nature sampon használata után nedves hajon gyengéden masszírozva oszlassuk el a fejbőrön, majd szárítsuk meg a hajat. Nem kiöblítendő.

Kiszerelés: 150 ml.

Utazó kiszerelés: 100 ml.

 

 

Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj

A Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj egy természetes eredetű aromás készítmény, amely tisztítja és nyugtatja a fejbőrt, helyreállítva ezáltal a bőr funkcióit; megteremtve a hajnövekedés optimális feltételeit. Szantálfa, édesnarancs, pálmarózsa, faggyúfa és muskátli illóolaj alapú. Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes összetétel. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

 

Használati utasítás:

Keverjünk össze 30 g Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszapot és 15-20 csepp Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olajat. A keveréket száraz hajra és fejbőrre vigyük fel. Nedves hőforrással vagy a nélkül hagyjuk 10-15 percet hatni. A hatóidő lejártával, gyengéden, langyos vízzel lazítsuk fel a keveréket és öblítsük le. Ezt követően végezzük el a hajmosást a megfelelő Keraplant samponnal, majd a következő fázis során a Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkot használjuk. Ezután vigyük fel a kezelésnek megfelelő hajszeszt és végezzünk relaxáló masszást. A masszázst követően szárítsuk meg a hajat.

Kiszerelés: 30 ml.

 

Kapcsolódó hírek

Keraplant Nature – Hajhullás elleni kezelés

Hajhullás elleni kezelés A haj növekedésének, a hajhullás megelőzésére és a haj három életszakaszának javulására szánt kezelés. A kezelés következőket tartalmazza: Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Hajhullás elleni Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Hajhullás elleni Sampon, Keraplant Nature Hajhullás elleni Ampulla, és Keraplant Nature Hajhullás elleni Intenzív kezelés. Normalizálja a természetes hajnövekedést megőrizve a haj […]... Tovább

Keraplant Nature Mud – Méregtelenítő iszap

Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő iszap   A Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, zöld agyaggal, eukaliptusz, rozmaring és zsálya illóolajjal gazdagított, olyan méregtelenítő iszap, amely a toxinok (káros anyagok), valamint a fejbőrön felhalmozódó olyan fiziológiai és környezeti szennyeződések (szennyezés) eltávolítására szolgál, melyek irritációt, viszketést, faggyúképződést és hámlást okoznak. A célzott méregtelenítő kezelés lehetővé teszi a bőr számára, hogy […]... Tovább

Keraplant Nature – Száraz-töredezett hajra szánt kezelés

Száraz-töredezett hajra szánt kezelés A külső és kémiai károsodások által okozott kiszáradt és fénytelen hajhossz, valamint hajvégek tisztítására, védelemére és megerősítésére szánt hajszépségápolást támogató kezelés. Megerősíti a hajszerkezetet, ezáltal könnyen fésülhetővé, puhává és selymessé téve a hajat. A kezelés Keraplant Nature Száraz Hajra Samponból és Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkból áll. Teljesen parabén-, színezék-, […]... Tovább