Keraplant Nature – Hajhullás elleni kezelés

Hajhullás elleni kezelés

A haj növekedésének, a hajhullás megelőzésére és a haj három életszakaszának javulására szánt kezelés.

A kezelés következőket tartalmazza: Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Hajhullás elleni Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Hajhullás elleni Sampon, Keraplant Nature Hajhullás elleni Ampulla, és Keraplant Nature Hajhullás elleni Intenzív kezelés.

Normalizálja a természetes hajnövekedést megőrizve a haj egészségét és életerejét.  A termékcsalád teljes mértékben parabén-, és színezékmentes. Hitelesített természetes illatanyagokkal, trichokomplexszel, ginseng kivonttal, levendula, rozmaring, muskátli és kakukkfű illóolajjal gazdagított, melyek frissítik, regenerálják és erősítik a fejbőrt.

 

Természetes összetevőkből áll:

  • Trichokomplex: Trichogén komplex, amely botanikai és biotechnológiai eredetű összetevők összeválogatásából áll. Serkenti a kapilláris működést, a hajhullás csökkentése, valamint a haj gyorsabb növekedése érdekében. Megtisztítja a fejbőrt és megerősíti a hajszálakat. Szabályozza a faggyútermelődést, mely gyakran a kopaszodás okozója. Lassítja a hajhullást. Serkenti a hajgyökér sejtjeit, amelyek elengedhetetlenek a haj növekedéséhez, megújulásához és regenerációjához. Serkenti a sejtek anyagcseréjét és növeli az oxigénellátást. Javítja a haj és a fejbőr esztétikai minőségét, amely így egészségesebbnek mutatkozik. Szabályozza a faggyú-kiválasztódást, csökkenti a korpát és a viszketést. További tulajdonságai: megerősíti a károsodott hajat, kondicionáló, fényvédő hatású az UV-B sugarak által okozott károsodásokkal szemben, serkenti az oxigén-felhasználást.
  • Ginseng kivonat: Erős frissítő és megújító tulajdonsággal rendelkezik. Harcol a szabad gyökök ellen, melyek a hajszemölcs elgyengülését okozzák. Csökkenti a stresszt.
  • Levendula illóolaj: Az árvacsalánfélék családjába tartozó növényből, a Közönséges Levendulából származó illóolaj. Kiegyensúlyozó hatást gyakorol a központi idegrendszerre. A levendula illóolaj minden hajtípusra használható, mivel elősegíti a növekedését, hidratálja és megelőzi a haj töredezését. Azon kívül, hogy enyhíti a fejbőr kipirosodását és viszketését, fényessé teszi a hajat, valamint korpásodás elleni hatással is bír. Különösen ajánlott zsíros korpásodás esetében, ugyanis képes legyőzni a fejbőr irritációját, valamint szabályozni a faggyútúltermelődést. Hasznos a baktériumok és gombák ellen, mert segít a fejbőr tisztántartásában és fertőtlenítésében. A virágok vízgőz-desztillációjával (gőzlepárlással) nyerik ki.
  • Rozmaring illóolaj: Az árvacsalánfélék családjába tartozó növényből, a Rosmarius Officinalis-ból származó illóolaj. Serkentő és méregtelenítő tulajdonságai miatt különösen értékesnek számít. Összehúzó tulajdonsággal bír a bőrre, emellett pedig élénkítő, fertőtlenítő és tisztító hatású is. Serkenti a keringést, elősegíti a szövetek oxigénellátását és a hajnövekedését.
  • Muskátli illóolaj: Az Illatozó Muskátli virágából nyerik ki, amely a Gólyaorrfélék családjába tartozik, szabályzó és frissítő hatással bíró illóolaj.
  • Kakukkfű illóolaj: A Kerti Kakukkfűből nyerik ki, amely az árvacsalánfélék családjába tartozik. Gőzlepárlás útján vonják ki a virágaiból. Számos tulajdonságairól ismert, frissítőként, antibiotikumként és gyulladáscsökkentőként is használatos.
  • Bojtorján kivonat: Az őszirózsafélék családjából származó évelő növény. Bőrbetegség-gyógyítóként is ismert. Vérszűrő és vértisztító hatású, segíti a káros anyagok eltávolítását.

 

Keraplant Nature Hajhullás elleni Sampon

A Keraplant Nature Hajhullás elleni Sampon, energizáló hatással van a hajhullás kezelésére, Trichokomplexszel és gingseng kivonattal gazdagított formula. Felélénkíti és frissíti a fejbőrt. Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes összetételű. Hitelesített természetes illatanyagokat tartalmaz. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

Használati utasítás:

Amennyiben korábban már használtuk a Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszapot és Keraplant Hajhullás elleni Esszenciális Illóolajat, úgy a sampont egyenesen a nedves fejbőrre vigyük fel, könnyed masszírozással. Ha nem, akkor száraz fejbőrön alkalmazzuk. 3 percig pihentessük. A pihentetés után dörzsöljük össze és öblítsük ki. Miután elvégeztük a fejbőr alapos megmosását folytassuk a hajhossz mosását.

Kiszerelés: 1000 ml-250 ml.

Utazó kiszerelés: 100 ml.

 

Keraplant Nature Hajhullás elleni Esszenciális Illóolaj

A Keraplant Nature Hajhullás elleni Illóolaj egy természetes eredetű aromás készítmény, amely felélénkíti és energiát kölcsönöz fejbőrnek és hajnak, helyreállítva a bőr funkcióit; megteremtve így a hajnövekedés optimális feltételeit. Levendula, rozmaring, muskátli és kakukkfű illóolaj alapú. Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes összetétel. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

Használati utasítás:

Keverjünk össze 30 g Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszapot és 15-20 csepp Keraplant Nature Hajhullás elleni Esszenciális Illóolajat. A keveréket száraz hajra és fejbőrre vigyük fel. Nedves hőforrással vagy a nélkül hagyjuk 10-15 percet hatni. A hatóidő lejártával, gyengéden, langyos vízzel lazítsuk fel a keveréket és öblítsük le. Ezt követően végezzük el a hajmosást a megfelelő Keraplant samponnal, majd a következő fázis során a Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkot használjuk. Ezután vigyük fel a kezelésnek megfelelő hajszeszt és végezzünk relaxáló masszást. A masszázst követően szárítsuk meg a hajat.

Kiszerelés: 30 ml.

Keraplant Nature hajhullás elleni Intenzív kezelés

A Keraplant Nature Intenzív Hajhullás elleni kezelés segíti a hajnövekedést (sejt-anyagcsere, oxigénellátás, mikrokeringés).  Erőt ad a hajnak, mely ez által dúsabbá, egészségesebbé és fényesebbé válik. A fejbőr masszírozása serkenti a mikrokeringést, hozzájárulva a hajgyökér oxigénállátásának javulásához. Frissítő hatású, elnehezítés nélkül.

Teljes mértékben parabén-, és színezékmentes formula. BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

Használati utasítás:

Száraz hajon vagy a samponos hajmosás után alkalmazzuk. A cseppszámláló adagolóval oszlassuk szét a terméket a fejbőrön. Masszírozással segítsük a termék felszívódását. 20-25 csepp használata javasolt. Nem kiöblítendő.

Kiszerelés: 100 ml.

Keraplant Nature Hajhullás elleni Ampulla

Segíti a hajnövekedést (sejt-anyagcsere, oxigénellátás, mikrokeringés).  Tricokomplexet tartalmaz, mely egyesíti a szója-peptidet, az aminosavakat (tirozin, arginin, ortinin, citrullin) az aminoszachraidokat, a B vitaminokat (PP, B5, biotin), a cinksót, a ginseng kivonatot és a bojtorján kivonatot. Teljes mértékben parabén-, és szulfátmentes formula. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Professzionális felhasználásra.

Használati utasítás:

Száraz hajon vagy a samponos hajmosás után alkalmazzuk. A cseppszámláló adagolóval oszlassuk el a terméket a fejbőrön. Masszírozással segítsük a termék felszívódását. Nem kiöblítendő.

Kiszerelés: 6 × 8 ml ampulla

Kapcsolódó hírek

Keraplant Nature Mud – Méregtelenítő iszap

Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő iszap   A Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, zöld agyaggal, eukaliptusz, rozmaring és zsálya illóolajjal gazdagított, olyan méregtelenítő iszap, amely a toxinok (káros anyagok), valamint a fejbőrön felhalmozódó olyan fiziológiai és környezeti szennyeződések (szennyezés) eltávolítására szolgál, melyek irritációt, viszketést, faggyúképződést és hámlást okoznak. A célzott méregtelenítő kezelés lehetővé teszi a bőr számára, hogy […]... Tovább

Keraplant Nature – Filozófia

KERAPLANT NATURE – filózófia A TERMÉSZET, MINT A LEGCSODÁLATOSABB TECHNOLÓGIA Szerintünk, az egyedülálló összetevőkkel ápolt haj az, ami igazán megbecsüli környezetünket.   MINDEN APRÓ KIS LEVÉLBEN REJTŐZIK EGY NAGY TITOK Hajunk szépsége és jóléte szerintünk a Keraplant Nature-ral érhető el. A Keraplant Nature természetes összetevőkkel, valamint laboratóriumaink több évtizedes tapasztalatával alkot tökéletes egységet, mindezt azért, […]... Tovább

Keraplant Nature – Száraz-töredezett hajra szánt kezelés

Száraz-töredezett hajra szánt kezelés A külső és kémiai károsodások által okozott kiszáradt és fénytelen hajhossz, valamint hajvégek tisztítására, védelemére és megerősítésére szánt hajszépségápolást támogató kezelés. Megerősíti a hajszerkezetet, ezáltal könnyen fésülhetővé, puhává és selymessé téve a hajat. A kezelés Keraplant Nature Száraz Hajra Samponból és Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkból áll. Teljesen parabén-, színezék-, […]... Tovább