Keraplant Nature – Filozófia

KERAPLANT NATURE – filózófia

A TERMÉSZET, MINT A LEGCSODÁLATOSABB TECHNOLÓGIA

Szerintünk, az egyedülálló összetevőkkel ápolt haj az, ami igazán megbecsüli környezetünket.

 

MINDEN APRÓ KIS LEVÉLBEN REJTŐZIK EGY NAGY TITOK

Hajunk szépsége és jóléte szerintünk a Keraplant Nature-ral érhető el. A Keraplant Nature természetes összetevőkkel, valamint laboratóriumaink több évtizedes tapasztalatával alkot tökéletes egységet, mindezt azért, hogy olyan kezeléseket nyújtsunk ügyfeleink számára, amelyek hajuk jólétét szolgálják.

 

 

Keraplant Nature, a hajgyógyászat új eszköze

 

 

Phitocare Laboratóriumok

A SZÉPSÉG LABORATÓIRUMA, A NÖVÉNYI KÉSZÍTMÉNYEK HATÁRÁN

A Lisap Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumaiban, összetalálkozik a természet és a technika, életet adva ezáltal olyan növényi kivonatokon alapuló innovatív készítményeknek, amelyek növényekből, virágokból és természetes nyersanyagokból származnak.

 

A Lisap ezt a következőkön keresztül valósítja meg:

 

  •  kis környezeti hatással kitermelhető nyersanyagok használata
  •  hitelesített és tesztelt hatásossággal rendelkező természetes eredetű hatóanyagok használata
  • vállalati elköteleződés a környezetszennyezés elkerülése mellett

 

ÚJ KIVITELEZÉSI TECHNIKÁK ÉS EXKLÚZÍV KÉSZÍTMÉNYEK

A Keraplant Nature a Lisap laboratóriumaiban született készítmény: egy új és teljes világot jelent a fodrászok, valamint vendégeik számára. Az a készítmény, amely a különböző hajszükségletekre vonatkozó professzionális kezelésekből áll.

KERAPLANT NATURE: olyan kezeléseket jelent, amelyek a hajat és a fejbőrt ápolják.

Új megközelítésünk egy szakmai rítuson alapul, amely a szalonban dolgozó fodrász „művészete”. Csak az ő tudása, bölcsessége és a szakmaisága révén lehet mindent és mindenkit egy másik, modernebb és személyre szabottabb megközelítésre inspirálni.

 

 

DIAGNÓZIS

A professzionális gondozás fő eszköze a helyes diagnózis felállítása, amelyen maga a Keraplant Nature is alapszik.

 

TISZTÍTÓ ÉS NYUGTATÓ HATÁS

A Keralpant Nature iszapjai fontos méregtelenítő és nyugtató hatást fejtenek ki a fejbőrön, felkészítve azt a későbbi kezelésekre. Ezért elengedhetetlen, hogy ezeket bármilyen kezelés előtt használjuk.

 

TISZTÍTÓ HATÁS

A bőr tisztító hatását a különféle eudémiás kezelésekkel (samponokkal) érjük el, amelyeket teljesen parabén-, és színezékmentesek, valamint természetes eredetű illatanyagokkal gazdagítottak.

 

SAJÁTOS KEZELÉS

A Keraplant Nature sajátos kezelései a tisztító hatásokat követik, célzottan és intenzíven gondoskodnak a bőr rendellenességeiről. Táplálékot biztosítanak a hajhagymának, szabályozzák a faggyúmirigy hatását, valamint visszaállítják a normál sejtes funkciókat.

 

KARBANTARTÁS

A Keraplant Nature fenntartó kezelés is egyben, amelyet mind a szalonban, mind pedig otthon el lehet végezni. Lehetővé teszi az kezelés hatásainak megőrzését és megszilárdítását.

 

A LISAP ELKÖTELEZŐDÉSE

Célunk, a nem szennyező anyagok felhasználása annak érdekében, hogy egy tisztább világban élhessünk, valamint hogy a szalonban és otthon egyaránt modern megoldásokat találjunk a nyersanyagok felhasználására.

Céljaink:

  • A szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, a Nemzetközi Kiotói Jegyzőkönyv önkéntes csatlakozásával.
  • A villamosenergia-fogyasztás csökkentése termelési tevékenységeink során.
  • A vízfogyasztás csökkentése termelési tevékenységeink során.
  • Az ISO14001 tanúsításnak való megfelelés a környezetvédelmi politikában.
  •  A kozmetikai termékek főbb előírásainak megfelelően a kozmetikai termékek GMP szabványainak (Good ManufacturingPractices) való megfelelés.
  • Az FSC (Forest StewardshipCouncil) tanúsítványnak való megfelelés, amely igazolja, hogy a fát tartalmazó termékek helyes és felelős módon kezelt erdőkből származnak, a pontos gazdasági, szociális és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően.
  • Természetes és újrahasznosítható anyagok környezetbarát tervezése az egyre inkább zöld filozófiáért.

Kapcsolódó hírek

Keraplant Nature – Száraz-töredezett hajra szánt kezelés

Száraz-töredezett hajra szánt kezelés A külső és kémiai károsodások által okozott kiszáradt és fénytelen hajhossz, valamint hajvégek tisztítására, védelemére és megerősítésére szánt hajszépségápolást támogató kezelés. Megerősíti a hajszerkezetet, ezáltal könnyen fésülhetővé, puhává és selymessé téve a hajat. A kezelés Keraplant Nature Száraz Hajra Samponból és Keraplant Nature Száraz Hajra Intenzív Maszkból áll. Teljesen parabén-, színezék-, […]... Tovább

Keraplant Nature – Fejbőrnyugtató kezelés

Fejbőrnyugtató kezelés   A Keraplant Nature fejbőrnyugtató kezelés a bőr szöveteinek és rugalmasságának visszanyerésére javasolt. Érzékeny, könnyen pirosodó és vízhiányos bőrre ajánlott.   A kezelés a következőket tartalmazza: Karaplant Nature Fejbőrnyugtató Iszap, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Sampon és Keraplant Nature Fejbőrnyugtató Tonik. Rendkívül gyengéd és különleges összetételének köszönhetően a kémiai kezelések […]... Tovább

Keraplant Nature – Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés

Fejbőr zsírosodást szabályozó kezelés A faggyúmirigy-működés normalizálására javasolt kezelés. Olyan fejbőrre ajánlott, mely túlzott faggyúképződésben szenved.   A kezelés a következőket tartalmazza: Keraplant Nature Mud-Méregtelenítő Iszap, Keraplant Nature Zsíros Fejbőrre Esszenciális Olaj, Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Sampon, és Keraplant Nature Zsiros Fejbőrre Tonik. Megszabadítja a fejbőrt és hajat a faggyútöbblet és a baktériumflóra okozta szépséghibáktól, […]... Tovább