Keraplant

Speciális hajgyógyászati kezelések a Keraplant termékcsaláddal.

Mindennapi életünk feszített tempót követel meg tőlünk: stressz, környezetszennyezés, helytelen étkezési szokásaink a felelősek elsősorban egészségünk és hajunk minőségének romlásáért. A legfrissebb kutatások kimutatták, hogy a környezetszennyezés miatt egészségügyi probléma az emberek 64%-ánál tapasztalható. Ez a veszélyforrás a hajat is károsítja, gyengíti. A különféle intenzitású hajhullásos és bőrirritációs esetek száma folyamatosan növekszik. Négy fő fejproblémát különböztetünk meg, a hajhullást, a korpásodást, a zsírosodást és a száraz fejbőr okozta problémákat. A Lisap hajgyógyászati termékei mindegyik problémára megoldást kínálnak.

 

MUD -Méregtelenítő iszap

Méregtelenítő, nyugtató iszap pakolás. A speciális hajkezelések előtt mélyen a fejbőrbe hatolva tisztítja és ásványi anyagokkal tölti fel a fejbőrt. A bőrünkre naponta lerakódó méreganyagok megváltoztatják a hajas fejbőr egyensúlyát. A bőrviszketés, a kipirosodás és irritáció nagymértékben csökkenti a haj vitalitását. Hatásukra a haj fénytelenné, szárazzá és gyengévé válik.

keraplant_mud NEW PRODUCT

Összetevők:

Zöld agyag: Az agyag olyan ásvány, amely képes a magába szívott hőt és energiát a szövetek felé továbbítani.

Vasat, kálciumot, káliumot, szilíciumot, alumíniumot, foszfort, nátriumot, titánt, mangánt és magnéziumot tartalmaz. A méreganyagokat és a szennyeződéseket felveszi a zöld agyag, miközben onnan a bőrbe az értékes ásványok magas szilícium tartalmának köszönhetően lehámlasztja a fejbőr felső elhalt hámrétegét, így az új életerős sejtek kerülnek a felszínre.

Eukaliptusz: Gyulladáscsökkentő, tisztító hatás

Rozmaring: Tonifikáló, tisztító, keringést serkentő

Zsálya: Antibakteriális, fertőtlenítő hatású

Hajhullás elleni kezelések a Keraplant termékekkel:

A hajhullás napjainkban nagyon gyakori probléma, amely a 30-40 év közötti férfiak 80%-át és a 45-50 év közötti nők 45%-át érinti. Nyugtalanító adat, hogy már a kamaszok 15%-ánál tapasztalhatóak hajritkulási tünetek. A hajhullás nem csupán esztétikai probléma, néhány esetben lelki nehézségeket is okozhat, például szorongást vagy depressziót. Egyes tényezők, például a környezeti hatások, életszokások és néhány ehhez kapcsolódó jelenség (pl. szigorú diéta, vérszegénység, hirtelen traumák) súlyosbítják a rendellenességet.

 

Hajhullás elleni sampon
Mentol és Trichocomplex és Ginzeng tartalmú hajfürdő.
Novényi hatóanyagai lágyan tisztítják és élénkítik a fejbőrt.
Kiszerelés: 250 és 500 ml

hajhullás_sampon

 

Hajhullás elleni ampulla
Intenzív Trichocomplex hatású készítmény.
Hatóanyagai és összetétele elősegítik a sejt anyagcseréjét és az oxigén mikromolekulák körforgását. Szabályozza a faggyúkiválasztást a bőrön.
Ezt a terméket megelőzésre is használhatjuk.
Kiszerelés: 6 ampulla/doboz

hajhullás_ampulla

X-Faktor
Szuperintenzív energetizáló hajhullás elleni kezelés. Az ampullához képest 3-szor magasabb Trichocomplex összetevővel, mely célirányosan hat a haj anagén fázisa közben, azaz a növekedési szakaszban.
A hajhullás megállítása mellett, újra beindítja a haj növekedését.

x-faktor

Korpás haj kezelésére:

Korpásodás elleni sampon
Speciális fürdő korpásodás ellen. Megszünteti a korpásodást és nyugtatja a fejbőrt.
Kiszerelés: 250 ml és 500 ml

korpásodás elleni samon

Korpásodás elleni hajszesz
Speciális ápoló szer korpásodás ellen. Folyamatos használata biztosítja a korpa eltávolítását, fényt és lágy szerkezetet ad.
Kiszerelés: 150 ml

korpásodás elleni hajszesz

Korpaeltávolító kezelés
Intenzív határú korpaeltávolító. Antitoxikus és bőrnyugtató hatású. Megszünteti a korpásodást és a fejbőr hámlását. Helyreállítja a fejbőr egyensúlyát és megszünteti az irritációt.
Kiszerelés: 4 tubus (20 ml) / doboz

korpásodás elleni kezelés

Zsíros haj kezelésére:

 

Sampon zsíros hajra
A sampon gyengéden tisztít, visszaállítja és egyensúlyban tartja a faggyúmirigyek
helyes működését. Megnyugtatja a fejbort és eltávolítja a baktériumokat.
Kiszerelés: 250 ml és 500 ml

sampon zsíros hajra

Hajszesz zsíros hajra
Szabályozza a túlzott faggyútermelődést a fejbőrön, felerősítve a sampon hatását. Mindennapos használatra is ajánlott. Nem kiöblítendő termék.
Kiszerelés: 150 ml

hajszesz zsíros hajra

Száraz és töredezett haj kezelésére:

 

Hajszerkezetjavító sampon
Különleges sampon a száraz, érzékeny, töredezésre hajlamos hajra kifejlesztve. A sérült haj helyreállításának kiemelkedő terméke. A Ceramide A2-nek, a B5 provitaminnak és a növényi fehérjéknek köszönhetően mélyen tisztítja a hajat. Már az első használattól a haj erősebbé, táplálttá, selymesebbé válik.
Kiszerelés: 250 ml és 500 ml

keraplant sampon száraz hajra

Regeneráló pakolás
Regeneráló és hidratáló kezelés száraz és érzékeny hajra kifejlesztve. Az olaj mikromolekulák beépülnek a hajszálakba és a hidratáló hatás mellett optimalizálják a hajszerkezetet. A haj fényes, könnyen fésülhető és selymes tapintású lesz még a nagyon igénybevett haj esetén is.
Kiszerelés: 200 ml

Keraplant pakolás száraz hajra

Kapcsolódó termékek

Easy build to – Hajszerkezet újjáépítés 4 lépésben

Easy Build to hajszerkezetépítő kúra   Az Easy termékcsalád megoldást nyújt száraz, töredezett, élettelen haj számára az Easy Build to hajszerkezetépítő kúra termékeivel. A négylépéses kezelés azonnal újraépíti a hajszerkezetet, így adva vissza annak természete életerejét és ragyogását.   1. Keratinos hajfürdő  Az első lépés a keratinos hajfürdő, amelynek kettős hatása van: egy lépésben eltávolítja […]... Tovább